Ari Wan

Nummela jälleentapaaminen 20.09.2014

1 viesti aiheessa

NUMMELA JÄLLEENTAPAAMINEN

La 20.09.2014

alkaen kl.16.00 Airhotel, Nummelan Lentokeskus

TAPAHTUMAN TARKOITUS

Tapahtuman tarkoitus on kasata yhteen ne ilmailijat ja ilmailuhenkiset henkilöt, jotka ovat olleet mukana Nummelan lentokeskuksen toiminnassa jossain vaiheessa sen historiaa ja viettää yhteinen ilta hyvien muistojen, ruokailun ja hauskanpidon merkeissä.

TAPAHTUMAN LUONNE

Tapahtumaan on lunastettava illalliskortti (60 euroa, ei sisällä eteismaksua), johon kuuluu ruoka (illallinen ja yöpala), tervetuliaismalja, orkesteri ja illan muu ohjelma. Tilaisuus on muodoltaan rennon mukava ja painopiste on hauskassa yhdessäolossa ja muisteloissa. Jos haluaa, voi tilaisuudessa kertoa omista Nummela-kokemuksistaan pienen puheen muodossa.

JÄRJESTELYT

Järjestelyistä vastaa Tuija Savolainen, Karin Lampinen, Ari Wan ja Ken Eklöf

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: [ftp=ftp://http://registration.seittipalvelu.fi/]http://registration.seittipalvelu.fi/[/ftp] jossa tarkemmat ohjeet. Voit myös ilmoittautua puhelimitse Tuija Savolaiselle puh. 0400-011375 Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.08.

YÖPYMINEN NUMMELASSA Huoneet tilataan suoraan Airhotellista 09 – 223 8100, ilmoita varauksen yhteydessä, että on kyse tästä tapahtumasta.

OHJELMA JA MENU

Ohjelma ja menu löytyvät alla olevasta julisteesta

FACEBOOK RYHMÄ Tapahtumaa varten on perustettu Facebookin ryhmä nimeltään Nummela Jälleentapaaminen, jossa 25.8.2014 oli 156 jäsentä. Ryhmän tarkoitus on löytää mahdollisimman moni Nummelassa vaikuttanut ilmailuhenkinen henkilö sekä toimia näille keskustelufoorumina. Sivustolla olevien ihmisten avulla uskomme myös löytävämme valtaosan niistä ihmisistä, jotka eivät ole Facebookissa tai jotka eivät käytä Internetiä, mutta jotka kuitenkin ovat kiinnostuneita osallistumaan yhteiseen tapaamiseemme. Sivusto toimii myös eräänlaisena museona, johon voi lisätä muistoja sekä kuva- ja videomateriaalia. Sivusto perustettiin viime talvena ja se sai heti lentävän lähdön, ja sekä keskustelu että materiaalin jakaminen on ollut ilahduttavan vilkasta.

LENTÄMINEN

Jos olet kiinnostunut lentämisestä ennen tilaisuuden alkua, niin ota yhteys

Martti Sucksdorff 041-545 6050

Tervetuloa mukaan nauttimaan hyvästä ilmailuhenkisestä seurasta ja mukavista muistoista! Terveisin Tuija, Kati, Ari ja Keni

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään