Janne Saarijärvi

YLE: Pudonneita lentokoneita on maastossa vielä...

5 viestiä aiheessa

Sotamuseo kartoittaa sotahistoriallisia kohteita...

"Pudonneita lentokoneita on varmasti maastossa vielä. Isoja objekteja on varmasti vielä löydettävissä, kertoi Haavisto."

 

http://yle.fi/uutiset/pudonneita_lentokoneita_on_maastossa_viela__sotahistoriallisia_kohteita_yha_loytamatta/7385305

 

Täytyy alkaa magneetilla naarata tuota sinilevän peitossa olevaa Littoistenjärveä jos vaikka joku Fokkeri olisi pohjassa Talvisodan ajalta. 8) Jos koneita jossain on, niin Lapin soihin syöksyneitä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onhan niitä koneiden putoamispaikkoja vaikka kuinka paljon. Niissä vaan ei ole enää paljoa katsottavaa :(. Tavara on tosi vähäistä, muutama ruostunut rautaosa ja pari pellin käikälettä. Mitä lähempänä kulkutietä, sitä vähemmän katsottavaa. Joissain järvissä ja soissa tosiaan voi aarre odottaa löytäjää... :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

minun kuulemanii mukaan,ainakin Kemin lähettyvillä on jotain hylkyjä,-saksalaisia. perimätieto kertoi,että Ju52 meni suohon kentän itäpuolella. jotain jälkiä kasvillisuudessa oli kai nähtävissä vielä 80-luvulla,taivaalta. Asko Junes tietää varmaan enemmän.  ...minulla oli kädet täynnä töitä pitää Piiperi edes oikeinpäin,,kun hän kertoi vieressä että kallistapa vähän,niin huomaat tuon...ja ikirauhalliseen Askon tapaan,tietty.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Muksuna löydettiin Lohjalla metsästä muutaman neliö harmaata peltiä, joka jatkui maakerroksen alle pidemmällä matkalla. Muistan, että pellissä oli paljon niittejä. Näin yli 20 vuotta myöhemmin tulee mieleen, olisiko kyseessä ollut siipi. Vielä kun muistaisi paikan tarkalleen. ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään