Mikko Kartano

EFHA kulku platalta/platalle?

8 viestiä aiheessa

Moro,

 

Onko kellään tietoa pääseekö Hallin kentälle yleisilmailuhärpäkkeellä laskeuduttuaan kulkemaan jostain portista ulos ja sisään nyt, kun kenttä on kiinni? Vai pitääkö kiipeillä aitojen yli? :P

 

HALLI TWR/APP OPR HR JUL 11 0600-0900, JUL 12 - AUG 03 CLSD
FROM: 11JUL14 0900 TO: 03AUG14 2359 (C0487/14)

 

-m

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En tiedä mistä tuo viimeksi vastasi mutta portti aukeni viime kesänä hyvin molempiin suuntiin. Kai se vielä jokin sotilaskenttä kuitenkin on?

 

t. Timo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No niin, nyt on Hallissa poikettu. En nyt voi ihan kehua kentän ylläpidollista puolta näin vieraan näkökulmasta. Laitettiin kone parkkiin kentän itäpäähän ja käveltiin portille:

 

[ attachment removed / expired ]

 

Tulkitsen tuota kylttiä siten, että platalta poistutaan soittamalla jonnekin, mutta minne? Portin oikealla puolella lienee joskus ollut joku infotaulu puhelinnumeroista tai toimintaohjeista, mutta nyt oli vaan reikä aidassa. Liian pieni kuitenkin ihmisen mentäväksi. :P

 

Timon yllä antama puhelinnro ei enää toimi, numret är inte i bruk. AIP:ssa julkaistu AIS/MET numero antoi ihan saman vastauksen. Kentän päällikkö olisi ehkä tiennyt asiasta jotain, mutta sille en tohtinut soittaa, koska kaveri on varmaankin kesälomalla, kun kenttäkin on kerran kiinni...

 

Kyllä tää yleisilmailu on aika synkkää meillä täällä Suomessa, ketä kiinnostaa lentää matkaa, kun perillä olet kuin vankilassa? Kerrankin, kun paikallinen baari olisi kävelymatkan päässä kentältä, niin ei. Siispä raikkaat janojuomat Hallin Jannessa jäivät tällä kertaa nauttimatta. Aika ikävää paikallisen yrittäjänkin kannalta tämmönen touhu. :thmbdn:

 

Tässä vielä lopuksi irvokas taulu samalta platalta.

 

[ attachment removed / expired ]

 

 

-m

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuon EXIT-portin vierestä Teemu tuli aidan ali. Sen verkkoaidan alareuna on kiinni kierretappi-mutteri-systeemillä ja sen saa auki aika helposti sormin. Sitten tuli Caravelle ja vartiopäällikkökin tosi vilkkaasti.

 

Viime kesänä vielä tuosta numerosta sai sen isomman ajoportin auki. Siinäkin on jokin kamera. Tuossa oli aiemmin semmonen LANKAPUHELIN ja se hälytti jossain paikassa (bunkkerissa?) josta kukaan ei vastannut.

 

Kertokaa ihmeessä jos löydätte keinon, siinähän on ilmailumuseota ja Karhumäki-museota ja vaikka mitä vieressä.

 

t. Timo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään