newsBot

Skytrax: Finnair jatkaa Pohjolan parhaana lentoyhtiönä jo viidettä vuotta

4 viestiä aiheessa

Finnair on nimetty Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi World Airline Awardeissa jo viidettä kertaa peräkkäin. Palkinto myönnetään Skytraxin puolueettoman kyselyn tulosten perusteella ja kyselyyn vastasi 18 miljoonaa matkustajaa yli 160 maasta. Samassa yhteydessä oneworld-allianssi, johon Finnair kuuluu, sai maailman parhaan lentoyhtiöallianssin maininnan jo toisena vuonna peräkkäin.

 

"Tiedämme hyvin, kuinka kova kilpailu alallamme vallitsee, ei vain lähialueella vaan myös niillä Aasian-markkinoilla, joissa olemme läsnä", sanoo Gregory Kaldahl, Finnairin resurssien hallinnasta vastaava johtaja, joka vastaanotti Finnairin saaman palkinnon Farnborough'n ilmailunäyttelyssä. "On todella palkitsevaa vastaanottaa palkinto, joka on osoitus työntekijöidemme hienosta asiakaspalvelusta sekä jatkuvasta tuotteemme kehittämisestä niin maassa kuin ilmassa."

 

Finnair on saanut lähes valmiiksi täysin makuuasentoon liukuvien istuinten asennuksen laajarunkokoneidensa Business-luokkaan. Tällä hetkellä ne ovat yhdeksällä kaukoreitillä, jotka ovat: New York, Peking, Shanghai, Hongkong, Tokio, Osaka, Nagoya, Soul ja Hanoi. Myös matkustamoviihdevalikoimaa on parannettu molemmissa matkustusluokissa. Matkustajille on nyt tarjolla 72 elokuvan ja yli 150 tv-ohjelman valikoima. Marimekon Finnairille suunnittelemat astiat ja tekstiilit tuovat raikkaan ilmeen koko matkustamoon. 

 

Elokuussa Finnair avaa uuden Premium Loungen Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Tilat ovat Finnair Plus Platinum ja Gold -korttien haltijoiden sekä muiden oneworld-allianssiin kuuluvien lentoyhtiöiden vastaavien tasokorttien haltijoiden käytettävissä. Premium Loungen ja Finnair Loungen asiakkaiden käytössä on myös suomalainen sauna.

 

Finnair valmistautuu vastaanottamaan ensimmäisenä eurooppalaisena lentoyhtiönä Airbus350 XWB -lentokoneita, joista ensimmäinen saadaan laivastoon vuoden 2015 jälkimmäisellä puoliskolla. Uuden sukupolven laajarunkokoneet vievät matkustusmukavuuden ja ympäristöystävällisyyden uudelle tasolle. 

 

Finnair on Pohjolan ainoa lentoyhtiö, jolla on Skytraxin neljän tähden luokitus.

 

World Airline Awards

 

World Airline Awards on yksi maailman arvostetuimmista lentoyhtiöiden asiakastyytyväisyyttä mittaavista tutkimuksista. Matkustajatutkimuksessa arvioitiin yli 200 lentoyhtiön asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti niin lennon aikana kuin myös lentokentillä yli 40 eri yksityiskohdan, kuten lähtöselvityksen, istuinten mukavuuden, matkustamon puhtauden ja palvelun mukaan. Tutkimuksen läpinäkyvyys ja maailmanlaajuinen kattavuus nostaa World Airline Awardsin lentoalan parhaimpien ja arvostetuimpien palkintojen joukkoon.

 

http://www.finnairgroup.com

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Muutaman vuoden maininnat ovat jääneet huomiotta, mutta Finnair on valittu Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi jo yhdeksättä kertaa peräkkäin Skytraxin kyselyssä.

Lainaa

For the ninth consecutive year, Finnair has been named Northern Europe’s Best Airline by Skytrax at the World Airline Awards event in London. The World Airline Awards by Skytrax are based on an independent survey of over 20 million passenger entries taken between August 2017 to May 2018 and covered 335 airlines.  

http://www.aviation24.be/airlines/finnair/finnair-recognized-as-the-best-airline-in-northern-europe-for-the-9th-year-in-a-row-by-skytrax/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Skytrax on jälleen listannut "maailman parhaita" yhtiöitä. Ykkösenä on Qatar Airways, Finnair sijalla 32.

https://www.worldairlineawards.com/

Voittajat A:sta Z:aan-listassa kaikki ovat voittaneet jotakin. Finnairista mainitaan näin:

Lainaa

Finnair

Best Airline in Northern Europe

Best Airline Staff in Northern Europe

Best Cabin Crew in Northern Europe

https://www.worldairlineawards.com/a-z-airline-awards-winners-2019/

Löytyyhän se maininta kymmenennestä peräkkäisestä vuodesta myös:

Lainaa

For the tenth consecutive year, Finnair has been named Northern Europe’s Best Airline by Skytrax at the World Airline Awards event held today at the Paris Air Show. The World Airline Awards by Skytrax are based on an independent survey of over 21.65 million passenger entries taken between September 2018 to May 2019 and covered over 300 airlines. 

 

“We are truly proud and honoured to receive this highly respected award for the tenth consecutive year,” said Piia Karhu, SVP, Customer Experience at Finnair. “This award is a clear demonstration of the dedicated work our team does to offer our customers a smooth and comfortable travel experience.”  

https://www.air101.co.uk/2019/06/finnair-recognised-as-best-airline-in.html

Muokattu: , käyttäjä: Ilkka Mäkelä

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään