Aarno Isomäki

kuumailmapallouutinen

8 viestiä aiheessa

Taisi olla sama kaveri, jolta tuli eilisiltana tulikivenkatkuinen viesti flyFinland.fi:n palautesivun kautta (!), jossa vaati korvauksia peltonsa pilaamisesta ja uhkaili virkavallalla. Sain kunnian selittää, ettei pallo ole meidän vaikka siitä saitilla pari kuvaa onkin..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

vaati korvauksia peltonsa pilaamisesta ja uhkaili virkavallalla. Sain kunnian selittää, ettei meillä ole juuri tekoa kyseisen pallon kanssa vaikka siitä saitilla pari kuvaa onkin..

 

 

eikös se menen näissä niin, että kippari laskeutuu siihen paikkaan, jonka se katsoo turvallisimmaksi ja tarkoituksenmukaisimmaksi.

jos satoa tärvääntyy, niin maanomistaja on tottakai oikeutrettu korvaukseen vahingon aiheuttajalta.

 

ei kai siinä sen enempää perkeleitä tarvita. asiat asioina vaan...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Uutinen on perinteiseen tapaan kirvoittanut reilusti kommentteja.

 

Muun muassa:

 

Ihan oikein maanviljelijältä. Kyse on hänen leivästään. Sen sijaan ilmapallo on aivan tarpeeton turhake. Jos ei osaa ohjata, niin pysyköön maassa.

 

Siinä ei paljoa ihmishenki paina, kun viljasato on uhattuna. Siinä varmaan olisi kahdendesin edestä rehukauraa menny. Jotka tosin oli jo etukäteen peltopirulle maksettu eu tukina ja kansallisina tukina ja kaikki veronmaksajan kukkarosta.

 

Kielletään Espoo.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

Moikka,

 

Jos joku kuumailmapallo tohon mun pellolle laskeutuis, niin tarjoaisin sumpit - ei tarttis huudella ja kaikilla kivempaa. Tosin hyvä tietää, että kuumailmapalloilla on tommoinen vakuutus, josta pikku rahan saa sitten kai vuokralla oleva viljelijä. Eihän tosta paljon mitään vahinkoa tule.

 

Arvioisin, että pallon lentäjät ovat vain olleet hieman paniikissa huutamisen takia ja yksi on roikkunut korin ulkopuolella. Eli mitään vaarallista ei ilmeisesti olisi tapahtunut, ellei olisi vastaanotto ollut noin hostiili maassa.

 

t. Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lasilaaksossa asuu niitä lässyttäjiä, ketkä eivät Westendiin pääse. On muuten aika hirvee paikka, vähän niinkuin Espoossa olisi Jakomäki  :laugh: Joo ja kyllä, olen käynyt siellä, ja sukulaisia asuu siellä, kavereitani asuu siellä jne. Naurettiin yhdessä tälle, ja olivat vielä samaa mieltä  ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään