Kristian Viinikainen

SAS lopettaa Turku - Kööpenhamina -reittinsä

3 viestiä aiheessa

Skandinavian lentoyhtiö SAS lopettaa Turku - Kööpenhamina -reittinsä jo tällä viikolla, kertoo Turun Sanomat. Yhtiö on lentänyt väliä kahdesti päivässä vuodesta 2006. Reitti on osoittautunut kannattamattomaksi ja viimeinen kone nousee Turusta sunnuntaina.

 

Turun Sanomien mukaan vastaisuudessa kaupungista pääsee kotimaisten Helsingin ja Maarianhaminan ohella suorilla lennoilla Tukholmaan (SAS), Riikaan (Air Baltic), Gdanskiin (Wizzair)  ja Alicanteen (Norwegian Air System).

 

SAS yrittää parantaa omaa tarjontaansa siirtymällä Tukholman reitillä osittain potkuriturbiinikalustosta suihkukoneisiin. SAS on lentänyt Turku - Kööpenhamina -väliä Bombardier CRJ900 -koneilla

http://www.lentoposti.fi/uutiset/ts_sas_lopettaa_turku_koopenhamina_reittinsa

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Totta varmaan, että "SAS on lentänyt Turku - Kööpenhamina -väliä Bombardier CRJ900 -koneilla", mutta Air Botnian ja Blue1:n vanha reittihän tuo on, jota on sitten lennetty ties millä ;D. Saab 2000, Fokker F28 ja Avro RJ ainakin ovat omalle kohdalle osuneet.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kööpenhaminan lopetuksen myötä SAS.n kaksi Tukholman vuoroa (0645 ja 1700) siirtyvät lennettäviksi Blue1.n B717.llä syyskuun alusta lähtien. Muut vuorot lennetään Jettimen ATR-72.lla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään