Tarmo Kallio

Suosituksia uudeksi näytöksi

5 viestiä aiheessa

Pöytäkoneen näyttönä on noin 5 vuotta vanha 22 tuumainen laite. Taitaa olla TN-tyyppiä. Näyttö on kuvanlaadultaan minulle riittävä. Näyttö, tai sen virtalähde on menossa rikki. Käynnistys kestää aina vain enemmän.

 

Näytön oikeassa alareunassa on "lasinen" hipaisupinta, jonka sisällä on sininen led-valo. Hipaisupinnasta näytön saa valmiustilaan. Varsinainen käynnistys tapahtuu PC:n startatessa. Näytön aktivoituminen valmiustilaan, kestää päivä-päivältä kauemmin. Nyt kestää jo jotain 20 minuuttia. Sitten näyttö värisee hetken himmeänä, mutta noin minuutissa kuva on normaali.

Taitaa olla edessä uuden näytön osto.

 

Suosituksia 24 tuumaisesta 1920x1080 resoluution näytöstä? Hintaluokassa alle 300€. Näytössä ei tarvita kaiuttimia. Näytönohjaimesta löytyy 2 kpl. DVI-liittimiä, 2 kpl. DisplayPort-liittimiä ja yksi HDMI-liitin. Nykyinen näyttö on kiinni DVI-liittimellä.

 

Mikä liitin on näistä kolmesta kuvanlaadultaan paras?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kuvanlaadun vuoksi suosittelen IPS-näyttöä. Ostopaikkoja lienee runsaasti, mutta jopa K-marketeissa on myynnissä varsin edullinen 23" HP:n IPS-näyttö (169€). 27-tuumaisesta IPS-näytöstä pitää sielläkin jo maksaa yli tuplasti tuon.

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Suosittelen tätä: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/23197/drsjb/HP-EliteDisplay-E241i-24-LED-IPS-laajakuvanaytto

 

Erittäin kohtuulliseen hintaan lähes sama IPS-näyttö kuin HP:n kalliimmissa Z-sarjalaisissa. 1920x1200 resoluutio, joka on mielestäni vain plussaa 16:9 kuvasuhteeseen verrattuna. Sopii hyvin harrastajan kuvankäsittelyyn, pelaamiseen ja kaikkeen niiden väliltä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ostin kumminkin 27 tuuman ips-näytön. Budjettia piti vähän venyttää. Maksoi 349 Euroa.

 

Minun vanha näyttö oli 22 tuumainen, mutta 16:10 suhteinen. Resoluutio oli 1680x1050. Kokeilen vielä toisella virtalähteellä näyttöä. Jos ei toimi, menee kierrätykseen.

 

Kai tähän 16:9 kuvaan tottuu.  Ja 1920x1080 resoon. Uusi näyttö on LG 27EA63V-P.

 

Hirvitti ensin noin pieni reso isossa näytössä, kun minun 9,7 tuuman iPadissa on 2048x1536. Turhaan murehdin. LG:n kuva on Ok.

 

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään