Tumi Hämäläinen

PDF kysymys

3 viestiä aiheessa

Sellainen ongelma, että pitäisi tehdä eräästä Word -tekstitiedostosta PDF, mutta sellainen, ettei sen kopioiminen onnistu perinteisellä copy-paste -menetelmällä. Se onnistuu (esim. Corelin kautta), kun konvertoi tekstin, mutta kun sitten vielä pitäisi siitä tehtyyn PDF:ään tehdä linkityksiä sekä nettisivuille että sisäisesti tekstissä, se ei enää onnistukaan.

 

Käytössäni on Adobe Acrobat 7.0 Pro, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta en saa toimimaan haluamallani tavalla. Siis joko teksti on kopioitavissa (jolloin Prolla pystyy tekemään linkitykset), tai kun teksti ei ole kopioitavissa, ei pysty linkkejä tekemään.

 

Voi olla, ettei se näillä opein onnistukaan, mutta olisiko jollain kokemuksia tai vinkkejä?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Perinteisesti acrobat pro:n mukana on tullut pdf-printteri. Eli asennuksen ollessa kunnossa pitäisi koneessa olla virtuaalitulostin, johon tulostamalla syntyy paperitulosteen sijaan PDF-tiedosto.

 

Toimisiko seiskaversiokin näin?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ratkaisin ongelman asettamalla Adobe Acrobat Pro:ssa security methodiksi Password security, jolloin dokumentille voi asettaa salasanan. Dokumentti on edelleen luettavissa ruudulta ilman salasanaa, mutta tarvittaessa "permissions" -sektorissa voi estää mm. tekstin kopioimisen, muokkaamisen ja tulostamisen. Toki joku on keksinyt miten tämän voi kiertää, mutta tämä riittää nyt tässä vaiheessa minulle. 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään