Esa Harju

CAA Information Bulletin on EASA Developments

4 viestiä aiheessa

This Information Notice provides highlights of EASA developments and CAA activities covering the period 21 February to 23 May 2014.

 

http://www.caa.co.uk/docs/33/InformationNotice2014090.pdf

 

Nyt on copy-pastea käytetty ja vapaasti käännetty osa UK CAA:n julkaisemaa dokumenttia.

 

"3 EASA komitea

3.1 EASA kokoontui 07-08 05. Käsiteltiin myös seuraavat asiat ensimmäisenä päivänä:

-

Perusasetuksen 216/2008 tarkistaminen:

Komissio on laatinut tiekartan, joka sisältää tärkeimmät kysymykset, poliittiset tavoitteet ja niihin liittyviä vaihtoehtoja muutoksista asetukseen. Se sisältää myös tietoja aikomuksista, ​​vaikutusten arvioinnista ja kuulemismenettelystä. Julkinen kuulemiskierros aloitetaan toukokuun puolivälissä kyselylomakkeen muodossa. Tämä toteutetaan samaan aikaan EASA:n julkaistessaan ilmoituksen "Advance Notice of Proposed Amendment" keräämään näkemyksiä mahdollisista Perusasetuksen muutoksista. Asiakirjat täydentävät toisiaan ja ne on kehitetty rinnakkain, molemmat tehdään kolmen kuukauden kuulemisen aikana. Yhteenveto tuloksista liitetään Euroopan Komission vaikutusten arviointiraporttiin."

 

Asia liittyy olennaisesti toiseen juttuun; http://www.flightforum.fi/discussion/index.php/topic,109406.0.html. Trafin uutisia odotellessa...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Samaan aikaan toisaalla Euroopassa...

 

The UK CAA, alongside the Department for Transport, will be responding to the consultation. The Department for Transport plans to hold an extraordinary meeting of the EASA / Industry Forum on 23 July 2014to share the early views on the A-NPA. Trade associations who normally attend this forum will be invited to attend the extraordinary meeting.

 

http://www.caa.co.uk/docs/33/InformationNotice2014102.pdf

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Samaan aikaan toisaalla Euroopassa...

 

Huomiosi on erittäin osuva. CAA UK on erittäin hyödyllinen tietolähde myös suomalaiselle ilmailijalle. Lähinnä kai siksi, että CAA FI ei näytä pystyvän. Ei sitten millään.

 

Harri

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jotain sentään;

 

Sääntelyn sidosryhmäinfot

Trafi järjestää liikennemuodoittain sääntelyn sidosryhmäinfot syksyllä 2014. Sidosryhmäinfoissa käydään läpi työn alla olevia määräys- ja säädöshankkeita sekä osin myös muita ajankohtaisia hankkeita.

 

Tilaisuudet järjestään seuraavasti:

.....

Ilmailu 9.10. klo 9.00-16.00

.....

 

http://www.trafi.fi/saantelyinfot

 

A-NPA:n suhteen kuitenkin liian myöhään sillä kommentit ja lausunnot siitä on annettava syyskuun puoliväliin mennessä, jatkoaika elokuun puolivälistä siis. Perusasetukseen on saatava merkittäviä muutoksia jäsenvaltioiden ja sidosryhmien lobbauksella, lausunnoilla ja kommenteilla, jotta uuden parlamentin ja komission jäsenet tekevät yhdessä järkevämpiä päätöksiä kuin edeltäjänsä, toivottavasti.

 

Tässä pitäisi Trafin olla etukenossa liikkeellä, jottei yleisilmailu katoa Suomesta kokonaan. SMLL tekee parhaansa IAOPA:n kautta.

 

Edit: typot ja lisäkommentit

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään