Esa Harju

AOPA USA täytti 75 vuotta

1 viesti aiheessa

http://www.aopa.org/News-and-Video/All-News/2014/May/Pilot/f_beginning.aspx

 

Toukokuun 15. päivänä 1939 allekirjoitettiin AOPA:n perustamisasiakirjat. Sharplesin veljekset, Philip ja Laurence P. Sharples, C. Townsend Ludington,  Alfred Wolf ja John Story Smith olivat perustajajäseniä ja käynnistivät AOPA:n toiminnan. Ludington valittiin AOPA ensimmäiseksi puheenjohtajaksi ja Hartranft palkattiin ensimmäiseksi työntekijäksi. Vuonna 1952 Hartranft nimitettiin järjestön puheenjohtajaksi ja AOPAsta oli tullut vaikutusvaltainen tekijä politiikassa sekä yleisilmailun edunvalvoja juuri kuten sen perustajat olivat toivoneet. Vaikutusvallan kasvu on jatkunut näihin päiviin asti.

 

 

Nykyisen puheenjohtajan, Mark Bakerin katsaus nykytilanteeseen:

 

Kun katsomme tulevaisuuteen, tiedämme että tulemme jatkossakin kohtaamaan lainsäädännöllisiä esteitä, yrityksiä lisätä lentämisen kustannuksia ja haasteita niiltä tahoilta, ​​jotka eivät ymmärrä monissa kannanotoissaan yleisilmailun merkitystä. Ja me tiedämme, että voimme onnistua vain teidän, jäsentemme tuella ja sitoutumisella.

 

http://www.aopa.org/News-and-Video/All-News/2014/May/Pilot/Article.aspx?WT.mc_sect=tts&WT.mc_id=140516epilot

 

Juhlapäivää vietetään runsaan ohjelman kera lokakuun 5:nä päivänä 2014 järjestön päämajassa Fredericks'ssä, Marylandissa Yhdysvalloissa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään