Esa Sairio

PCI latency - auttaako säätö?

2 viestiä aiheessa

Tietääkö kukaan, auttaako PCI latency- nimisen arvon muuttaminen paremman frameraten saamiseen?

 

Tuosta on paljon juttua FSComissa. Jotkut ovat muuttaneet arvon, joka vakiona heillä on esim. 256, arvoon 32 ja olleet tyytyväisiä FS:n frameraten parantumiseen.

 

Mikä tuo arvo on?

 

Koskeeko se nimen omaan ja vain näytönohjainta?

 

Miten tuota arvoa voi säätää?

 

Onko kokemuksia?

 

yES

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokeilin tuota aikanaan ja aika vaisu mielikuva jäi.Suoraan sanottuna tuloksena oli parhaimmillaan,ei mitään ja huonoimmillaan kaatuilua näyttökortin takia.En kiellä etteikö joku voisi siitä hyötyäkkin.Jos se olisi se maailmoja mullistava keksintö se tuskin olisi unohtunut arkistojen syövereihin.Itse tein latenssi muutokset PowerStripillä,joka on tehokkain näytön polttaja näin sivuhuomautuksena.Arvioisin että äänikortin häiriöitä ehkä voisi korjata tuolla tavoin.

Noin yksinkertaisesti selitettynä PCI-latency on aika jonka se saa käyttää ennenkuin sen on annettava suunvuoro toiselle laitteelle.Biossissa tuo aika on säädetty 32,mutta laitevalmistajat ylittävät tämän arvon koska esim näyttökortille se ei riitä.Mitä pitempi aika sen paremmin laite toimii,mutta vähän muiden kustannuksella.Kyllähän se on näyttökortti joka sen suurimman ajan tarvitsee sitten äänipuoli.Minun mielipiteeni,turhaa ajan haaskausta.

Vexi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään