Jani Salo

H@tKeysH@@k.dll

8 viestiä aiheessa

moi

 

Tuollaisen .dll tiedoston XOFTSPY löysi koneeltani mutta minkä Ad-Aware 6 missasi >:( >:( !!!

 

 

[ Attachment removed / expired ]

 

 

Tuo on ilmeisesti joku keyloggeri joka ottaa muistiin näppäimistöllä tehdyt näpäyttelyt ja lähettää ne tuon kakan tekijälle. Onneksi ainakaan ZoneAlarm ei ole löytänyt ohjelmaa joka tuollaisia voisi lähettää maailmalle.

 

Enpä kyllä tiedä että mitä kautta tuo on tullut ja koska. Siitä on noin pari viikkoa aikaa kun viimeksi skannasin koneen.

 

Ovatkos muut törmänneet vastaavaan dll:n ?? ja ilmeisesti täytyy olla varovaisempi ja skannailla kone useammin. Onneksi XOFTSPY poisti tuon threatin.

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moikka

 

Olen päivittänyt Ad-Awaren tuohon 1.05 -versioon. jostain syystä scannaus pysähtyy aina, kun 40162 entries on scannattu rekisteristä. Eikä tuosta pääse mitenkään eteenpäin. Tuohon mennessä ohjelma on löytänyt 3 kriittistä merkintää rekisteristä. Mitäköhän seuraavaksi ?

 

Arttu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin justiin, keyloggeri on virustorjunnan heiniä. Ainakin toistaiseksi on vielä jonkinmoinen työnjako olemassa: virustorjunta etsii viruksia, troijalaisia, matoja, takaportteja ym. varsinaisia haittaohjelmia ja spywaren torjujat etsivät noita laillisia mutta ärsyttäviä mainosroskaohjelmia, seurantakeksejä ym. vaarattomaksi tarkoitetuja binääripökäleitä. Kumpiakin siis tarvitaan. Tosin esim. F-Securen kuluttajille suunnatussa Internet Securityssa on nykyään mukana Ad-Awaren pro-versio.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mielenkiintoni kohdistuu siihen, miten tuollainen on koneellesi tiensä edes löytänyt.. :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Todellinen spywaren haistaja on HiJackThis. Löytää paljon paremmin kuin nämä adawaret ym. spybotit On sitten erittäin tehokas oikein ja erittäin vaarallinen väärinkäytettynä (älä mene poistelemaan mitään jos ette tiedä mitä teet.)

 

Lisätietoja: täältä

 

Laittakaa logi tiedosto http://www.virustorjunta.net keskustelupalstalle niin kaverit jotka tietää kertovat onko kaikki ok ja jos ei niin kertoo mitä pitää poistaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään