Jari Vanhatupa

Ja taas niistä sahalaidoista

7 viestiä aiheessa

Tervehdys tietokonehemmot! Kuinka saan säädettyä näytönohjaimeni asetuksia (GeoForce 6800 GS/XT) Sen ajureiden mukana ei tullut samanlaista säätöpaneelia kuin vanhassa Geo Force 6800:sessa oli, katso kuva alla!

En pääse eroon Fs-2004 simuni sahalaidoista kuten vanhalla näytönohjaimellani pääsin kun säädin muistaakseni tuon Antialiasing säädön arvoon 4X Voi olla että tein muitakin säätöjä tuolla säätöpaneelilla. Joka tapauksessa vanhalla näytönohjaimella ei sahoja ollut. Tässä uudemmassa en pääse säätämään mitään hienouksia paitsi näytön resoluutiota ja tietysti itse simussa settings valikon arvoja mutta ne eivät auta sahalaitoihin.

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

Kiitokset Rolf vinkistä/linkistä! :)

 

Juuri tälläistä olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa tuohon uuteen näytönohjaimeen. Tässä optimointityökalussa näyttäisi olevan jopa oma säätöpaneelinsa Fs-2004:sen säädöille. Nyt vain pitää opetella tuota käyttämään niin, että saan ne säädöt puremaan tuohon simuun.

:)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sahalaidatonta onnea! ;D

 

Tämä NvidiaInspectron säädinpaneeli on toki monimutkainen ja pääosin käsittämätön kun ei ole asiaan perehtynyt. Netistä löytyy toki tietoa ja nopeimmaksi tavaksi saada jotain näkyvää aikaan oli hakea googlen kuvahaulla kuvankaappauksia säädinpaneelin säädöistä kun simuna on Fs-2004. Niitähän löytyi pilvin-pimein ja päätin kokeilla heti ensimmäistä.

Sahalaidat lähtivät heti ja nyt lentokoneiden ääriviivat ovat veitsenterävät ja muutenkin kaikki näyttää hienolta, parempaa en osaa toivoa! :)

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

juu . . nyt pitäisi saada edelläkuvattu laatutaso pariin muuhunkin tietokoneeseen joihin asensin Fs-2004:sen. Niissä on myös NVidian näytönohjaimet.

Kokoruututilassa ne ovat jo aivan Hem . . . hienoja mutta ikkunamodessa on sahalaitaa.

Nyt kysyisinkin, että millä hakusanoilla englanniksi pitäisi hakea netistä tietoa kun suomeksi sanotaan  "ikkunanäkymässä sahalaitaa"

:P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään