Kalle Laakso

CH Flight Sim Yoke aiheuttaa kaatuilua, virheilmoituksi ym.!

4 viestiä aiheessa

Moi,

joulupukki toi minulle tuon CH Productsin Flight Sim Yoke USB:n, jouluaatosta asti, on kone kaatuillut, käynnistelee itseään uudestaan ja heittää joka kera oudompia virheilmoituksia. Kone ei esim starttaa ollenkaan jos yoke on kiinni (käynnistelee vaan itseään uudestaan joka kerta). Kone toimi mainiosti ennen joulua (yokea), koska se oli juuri ostettu ja näin ollen puhdas jne.

 

Nyt kun Microsoft Windows valittaa kokoajan jostain virheestä ja kysyy lähetetäänkö virheraporttia mikkisoftalle. No kerran kokeilin sitten lähettää (älä lähetä painike vaan aukaisi saman ikkunan uudelleen). Mikkisofta epäili jotain ajuri virhettä. No, minä sitten yritin kahlata läpi CH:n sivuja ja löysinkin sieltä ajuri sivun, jossa ei yhtäkään ajuria ollut nimenomaan tälle Flight Sim Yoke USB:lle. No tässä nyt sitten kysyisin että mitäköhän kannattaisi yrittää?

 

On jo pitänyt useamman kerran pistää tästä tänne mutta tuo tauti on semmoista että välillä sitä ilmenee ja välillä ei. Nytkin kaksi viikkoa toiminut ok. ja yoke siis pelaa aivan normaalisti. Windows sylkee vaan koko ajan erroria ja muuta sontaa ja käynnistelee itseää uudestaan.

 

Viestistä voi aistia lievän vittuuntumuksen, paihottelen sitä mutta alkaa mennä tähän jo hermot.... :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

On asennettu eikä mitään hyötyä. Tämä totisesti on outoa ongelmaa.

 

EDIT: Noniin, nyt ei taas mitään virheilmoituksia tule, katsotaan kuinka kauan tätä autuutta kestää.... ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei aavistustakaan vaikuttaisiko tämä siihen, mutta device managerista kun klikkailee USB host controllerien propertiessit auki niin siellä voi laittaa ruksin kohtaan "Don't tell me about USB errors".

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään