Harri Koskinen

Ilmailutoimittajien Follow Me -tunnustus Utin Jääkärirykmentin Pia Enroosille

1 viesti aiheessa

JULKAISUVAPAA 1. HUHTIKUUTA

Ilmailutoimittajien Follow Me -tunnustus Utin Jääkärirykmentin Pia Enroosille

 

Ilmailutoimittajien yhdistyksen Follow Me -palkinto vuodelta 2013 luovutettiin 1. huhtikuuta Utin Jääkärirykmentin tiedottaja Pia Enroosille. Hän on hoitanut tehtävää alkaen vuosituhannen vaihteesta.

 

Enroos on nostanut joukko-osastonsa viestintää uudelle tasolle. Näyttävä Keihäänkärki-lehti, aktiivinen tiedottaminen sekä etenkin avoin suhtautuminen median tarpeisiin on huomioitu alaa seuraavien journalistien piirissä.

 

Tarjolla on ollut myös haastavia aikoja. Helikopteripataljoonan NH90-kopterien toimitusten viivästykset nostivat myös vastaanottajatahon huomion kohteeksi. Pia Enroos vastasi myös tiedottamisesta, kun suomalaiskopterit osallistuivat kansainvälinen harjoitukseen Portugalissa 2012.

 

Tiedotusvälineiden edustajat ovat erikoistoiveineen olleet tervetulleita myös Utin tukikohdan jokavuotiseen avoimien ovien päivään. Kansainvälinen ilmailumedia on huomioitu mm. järjestämällä Suomen olosuhteissa näyttävä Media Day. Se saikin laajaa huomiota alan julkaisuissa.

 

Enroosin tehtäviin on kuulunut myös osallistuminen varusmiespalvelukseen tulevien nuorten kiinnostuksen herättäminen laskuvarjojääkärin tehtäviin. Tämä on edellyttänyt jalkautumista erilaisiin messutapahtumiin.

 

Follow Me -tunnustus

 

Ilmailutoimittajien yhdistyksen tunnustuspalkinto on nimetty lentokentilllä koneita ohjaavien Follow Me -autojen mukaan. Sitä on jaettu vuodesta 1992 lähtien alan viestinnän parissa toimijoille.

 

Follow Me myönnetään journalismiin ja ilmailuun liittyvistä onnistumisista - sellaisista, jotka ovat seuraamisen arvoisia. Kyseessä on alansa merkittävin vuosittainen tunnustus.

 

Viime vuonna Ilmailutoimittajien 50-vuotisjuhlassa Follow Me -kunniakirjan vastaanotti Suomen Ilmailumuseo. Tunnustuksen aiempiin saajiin kuuluu mm. Puolustusvoimien seuraava komentaja, Jarmo "Charles" Lindberg (1997 Fighter Tactics Academy -nettisivustosta).

 

 

Ilmailutoimittajat ry

 

Ilmailutoimittajat ovat suomalaisten lehtien ja sähköisen median journalisteja, alan vapaita toimittajia, ilmailualan kirjailijoita, valokuvaajia sekä alan harrastuslehtien tekijöitä. Hyväksyntä jäseneksi edellyttää vahvaa kytkentää sekä journalismiin että ilmailuun.

 

Nykyisin yhdistyksessä on jäseniä noin sata eri puolilta Suomea. Yhdistyksen puheenjohtaja on Kauppalehden toimittaja Nina Broström.

 

www.ilmailutoimittajat.fi

 

Listaus Follow Me -tunnustuksen vastaanottaneista: http://www.ilmailutoimittajat.fi/follow_me_palkinnot

 

 

Follow Me -palkittu Pia Enroos NH90-helikopterin uuden oviaseen ensiesittelyssä. Kuva: Ilmailutoimittajat ry / Miikka Hult.

[ attachment removed / expired ]

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään