Tatu Kantomaa

PCI latency tweak

2 viestiä aiheessa

Kerrotaan tarinaa, AVSIMissä kuultua, että on olemassa PCI latency asetus ja että nykyiset näytönohjaimet muuttavat PCI latencyn aivan liian isoksi, vaaraavat siis PCI väylän (eikös se näin mene?) omaan käyttöön vaikka sen voisi vapauttaakin hiukan ennemmin. Tämä taas aiheuttaa nykimistä simussa.

 

Tässä siis linkki:

tälleen

 

Katselin noita lukuja mitä mulla on... kaikki muut oli 32 paitsi Ati Radeon 9800 Pro 255. No pienensin sen 64 ja hyvin toimii. Kaikki on kyllä hyvin toiminut ennenkin, ei sen puoleen, mutta ehkä tämä auttaa joitakin.

 

Olisi varmaan hyvä ennen kuin menee säätämään että joku (jos vain viitsii) selittäisi tämän tarkemmin jottei käy köpelösti. Eli omalla vastuulla muutellaan asetuksia.

 

Samoin tuo ohjelma LtcyCfg.exe on vähän hassu, jotta muutoksen saa pysyväksi pitää:

1. muuttaa se numero listasta.

2. Settings -> Apply

3. Settings -> Save

4. Settings -> V Apply on startup

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokeilin tuota aikanaan ja aika vaisu mielikuva jäi.Suoraan sanottuna tuloksena oli parhaimmillaan,ei mitään ja huonoimmillaan kaatuilua näyttökortin takia.En kiellä etteikö joku voisi siitä hyötyäkkin.Jos se olisi se maailmoja mullistava keksintö se tuskin olisi unohtunut arkistojen syövereihin.Itse tein latenssi muutokset PowerStripillä,joka on tehokkain näytön polttaja näin sivuhuomautuksena.Arvioisin että äänikortin häiriöitä ehkä voisi korjata tuolla tavoin.

Vexi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään