Tuukka Takala

Haku Aeropolen Liikennelentäjäkurssille auki

1 viesti aiheessa

Aeropole hakee jälleen liikennelentäjäkokelaita!

Haku Aeropolen toiselle Diamond Cadet liikennelentäjäkurssille on nyt avattu (ab-initio frozen ATPL-linja) . Kurssille hyväksytään viisi (5) parasta hakijaa, joista hiomme ilmailun timantinkovia ammattilaisia nykypäivän ohjaamoon. Koulutus alkaa huhtikuussa 2014.

Hae kurssille ja katso lisätietoa opinnoista osoitteessa http://www.aeropole.fi/fi/pro/

 

Haku on avoinna 1.3.2014 asti.

 

Aeropole Flight Training

Aeropole Oy on Suomen nykyaikaisin ilmailualan oppilaitos. Panostamme moderniin ja laadukkaaseen lentokoulutukseen, ja kurssitarjontaan kuuluvat sekä yksityislentäjien lupakirjakoulutus että liikennelentäjien tutkintoon vaadittava koulutusvalikoima, sekä muu ilmailualan ammatillinen jatkokoulutus.

 

Koulutusohjelmamme ovat Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin hyväksymiä, ja valvomme huolellisesti koulutuksen tasoa ja turvallisuutta edistyneen laatujärjestelmämme avulla. Aeropole tähtää innovaatioidensa kautta Suomen laadukkaimmaksi lentokouluksi niin kaluston, koulutus- ohjelmiensa kuin asiakaspalvelun osalta. Päätoimipisteemme on Helsinki-Malmin lentoasemalla aseman päärakennuksessa ja suurin osa lennoista lennetään Helsingistä käsin.

 

Kurssin Rahoitus

Ennen kurssille hakemista sinun tulisi hankkia itsellesi rahoitus opintoihin, esimerkiksi pankin myönteinen päätös opintoja varten tai selvitys rahoituksesta tai takauksista. Rahoitusta ei tarvitse kuitenkaan nostaa ennen kurssille hyväksymistä, vaan riittää että olet varmistanut rahoituskelpoisuutesi ennen hakemista. Ota yhteyttä Aeropoleen kysyäksesi lisää rahoituksen hakemisesta. Oppilaamme ovat oikeutettuja Kelan opintotukeen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään