Mika Koski

Oripään MM-kisat saivat palautetta

26 viestiä aiheessa

En tiedä enkä osaa mutta jos on toimittu kuten sopimus edellyttää toivon että suomen vastaavat lähettävät kitkeränsävyiset vastineet jotka myös jossain näkyvät.Mikäli jatkuvasti juoksemme kumartelemassa meitä pidetään mukavina hölmöinä joita voidaan kyykyttää tilanteen mukaan.

Jos kritiikkiä esitetään ja tuo ei pidä paikkaansa SIL varmaankin esittää tiukan vastineen ja ehdottaa kyseisten valvovien herrojen poistoa tehtävistään, eikö.

Mitä mukavempia olemme sen enemmän kyykyssä olemme, mikäli tuo henkilöihin kohdistuva kritiikki ei ole aiheellista tulisi liiton puuttua, jaa niin miten? välittömästi asiaan.

Toimin aikoinaan eräässä lajiliitossa ja mikäli kritiikkiä esiintyi puolin jos toisin asia selvitettiin välittömästi mutta paperiteitse ei siis perinteisellä tavalla.

Tosin keskustelemalla sai paljonkin aikaiseksi, pitää vain olla riittävän epämukava ja ulkomaanelävät huomaavat että nuohan ovat ihmisrotua vaikkemme uskoneet.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Mikäli jatkuvasti juoksemme kumartelemassa meitä pidetään mukavina hölmöinä joita voidaan kyykyttää tilanteen mukaan.

 

Melko turha valtakunnan rajojen yli on käydä riitelemään. Jos toinen osapuoli on kantansa valinnut, niin sitten on. Siihen voi suhtautua rakentavasti sovitellen tai vaihtoehtoisesti kiihkeästi omaansa puolustaen, mutta kovasta puolustamisesta usein seuraa vain lihava riita ja pysyvästi lukkiutuneet asenteet. Jonkun on annettava periksi ja nieltävä tapahtunut, vaikka se ei oikeudenmukaiselta tuntuisikaan. Fiksumpi yleensä ymmärtää sen tehdä.

 

Joskus hölmömmän kannattaa antaa luulla olevansa oikeassa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuota...sanoisin vain ettei savua ilman tulta.. ellei osata myöntää että persiilleen meni, niin ei kannata hirveästi paukutella henkseleitä. Tai syytellä arvostelijoita. Ei se ainakaan paranna mahdollisuuksia saada arvokisoja vastaisuusessa Suomeen. Nytkin siihen tarvittaisiin AK-47:n kestävät luotiliivit.. Samat ihmiset jotka nyt arvostelivat kisoja, ovat käyneet aika monet kisat erilaisissa maissa, erilaisissa kulttuureissa ja niissä on onnistuttu paremmin. Niistäkin kisoista on raportit jossain luettavissa.

 

Monet kritisoidut asiat, mm. laskupaikan turvattomuus, olivat ennakkoon tiedossa ja niistä huomautettiin useamman kerran, mutta korjaavia toimenpiteitä tehtiin vasta kun CIVA: n edustajat käskivät.

 

Sääli, että suhteellisen pienilukuisen mutta sitäkin ahkeramman talkooporukan panos hukkuu tähän kritiikkiin. Tosiasia kuitenkin on että ilman pyyteetöntä talkooporukkaa, kisat olisi peruttu ennen kuin ne alkasivatkaan. Kiitos siis niille joille se kuuluu :thmbup:

 

Omasta ja kilpailijakolleegoiden puolesta: Sami Mäntyharju

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuota...sanoisin vain ettei savua ilman tulta.. ellei osata myöntää että persiilleen meni, niin ei kannata hirveästi paukutella henkseleitä. Tai syytellä arvostelijoita.

 

Sä olet vasta 6. suomalainen aktiivi taitolennon harrastaja, jonka tiedän viime päivinä kertoneen saman asian. En oikein meinannut uskoa aluksi krittiikiä todeksi... ehkä juuri siksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hiukan tuossa rupes huvittamaan kun raportin mukaan vessoja oli vain 2 kpl, mutta oikeasti niitä oli lehtijutun mukaan 122.  ;D

Tuo vessojen määrä on mielenkiintoinen. Kaksi on tietysti liian vähän, jos oli yleisöäkin paikalla, mutta 122 taas aika paljon! Jos bajamajassa asioidaan noin kaksi minuuttia per käynti, vetää yksi koppi 30 asiakasta tunnissa. Eli kokonaiskapasiteetti olisi noin 3600 käyntiä tunnissa. Ja jos lasketaan kerran kahdessa tunnissa käynti helpotuksella, kestää tuollaiset yli seitsemän tuhatta henkeä paikalle koko ajan.  ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei ihan oikeesti vessojen määrän spekulointi tällä foorumilla tällä laajuudella avatkaa jo aivot tai siirtykää vessafoorumille.

Tuo vessojen määrän uutisoitu varsin laaja vaihteluväli 2-122 vaan laittaa epäilemään muunkin arvostelun tasoa, eli mennään äärimmäisyydestä toiseen. Tärkeintähän olisi löytää se totuus ja sen pohjalta edelleen skarpata toimintaa. Tuo Jounin linkittämä saksankielinen juttuhan on varsin neutraali. Vähän "valitusta" armeijamaisesta aikataulutuksesta, hätäisistä hinausten aloituksista jne. Eipä juuri muuta. Säällehän ei voi mitään ja tuo ryhmä asusteli jossain 18 km:n päässä olevassa hirsimökissä ja retkeili Turussa jne. Heillä oli varmaan oma vessakin...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei ihan oikeesti vessojen määrän spekulointi tällä foorumilla tällä laajuudella avatkaa jo aivot tai siirtykää vessafoorumille.

 

Älä nyt, kyllä vessa on ihmiselle tärkeä asia. Erityisesti hädän hetkellä!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei ihan oikeesti vessojen määrän spekulointi tällä foorumilla tällä laajuudella avatkaa jo aivot tai siirtykää vessafoorumille.

 

Täytyy muistaa, että Turun Lentokerhon on aiemminkin kunnostautnut saniteettitilakysymyksissä, esimerkiksi lentonäytöstapahtumissa. Siksi tätä vesssakysymystä lieneekin syytä pohtia vieläkin laajemmin, ja kuunnella asiantuntijoita siitä, mikä vaikutus vessojen määrällä on Suomen mahdollisuuksiin saada jatkossa MM-kisan tasoisia taapahutmia järjestettäväksi.

 

Tai sitten voi avata aivot ja menne esim. sananvapausfoorumille.

 

Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

On vessat tärkeitä, mutta kun lukee Englanniksi nuo kaksi raporttia ja kuulee paikallaolleiden suusta mikä meni pieleen, niin eiköhän tosiasiat puhu puolestaan ja näistä virheistä on syytä oppia jos halutaan pysyä kansainvälisten kisojen järjestäjien joukossa. Nämä samat herrat jotka ovat raportit laatineet vaikuttavat missä seuraavia kisoja järjestetään. Ei tässä asiaa auta tämä perisuomalainen vähättely vaan liitytään puheenjohtaja Pitkäsen mielipiteeseen että ongelmia oli, otetaan opiksi ja niellään saatu palaute.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuo vessojen määrän uutisoitu varsin laaja vaihteluväli 2-122 vaan laittaa epäilemään muunkin arvostelun tasoa, eli mennään äärimmäisyydestä toiseen.

 

Tähän kuvaan onkin mahtunut 9 noista vessoista. On helppo uskoa, että noita on ollut kaikkiaan 122.

 

Lähde: http://wgac2013.blog.de/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja näyttää olevan yksi paikka erikoisvarusteltu lapsia varten, kun on korokekin. Tuommoinen ryhmäpisoaari on tietysti varsin toimiva ratkaisu massatapahtumiin. Mutta tietysti, jos odotukset ovat syystä tai toisesta huomattavasti korkeammalla niin onhan se vähän alkeellinen. Oripäässä itsekin kymmeniä päiviä ja öitä viettäneenä olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen olosuhteisiin ja seuraan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olis ihan kiva tietää vastaisuuden varalle, että minkäläiset vessat nämä herrat haluavat. Vaikka kuva riittää?

 

Muoviputkeen kuseminen tratin läpi varmaan täyttää jonkun korpisoturin määritelmän vessasta, ja varmaan jossain mölkyn MM-kisoissa sellainen järjestely menettelisikin. Nyt tämä ei selvästi ainakaan kattojärjestölle ole kelvannut (ihme kyllä...  ::) joten ensi kerralla varmasti kannattaa panostaa ihan oikeisiin saniteettitiloihin tuollaisen viritelmän sijaan.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta tietysti, jos odotukset ovat syystä tai toisesta huomattavasti korkeammalla niin onhan se vähän alkeellinen. Oripäässä itsekin kymmeniä päiviä ja öitä viettäneenä olen kyllä ollut erittäin tyytyväinen olosuhteisiin ja seuraan.

 

Niin... Tässä se ydinkysymys taitaa ollakin. Tuossa dokumentissa viitataan monta kertaa siihen, että kisat hoidettiin "lentokerhomeiningillä", ja se mikä riittää suomalaiselle ilmailijalle korpikentällä, ei välttämättä ole riittävä MM-kisoille.

 

Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään