Ville Gröndahl

Joulupukin "virallinen lentoyhtiö" näemmä vaihtunut...

7 viestiä aiheessa

Nyt jäi todella epäselväksi että mikä oli tai piti olla yhtymäkohta tämän Westjetin mainoksen ja Finnairin opittavan imagon kanssa.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aattelin vaan kun Finnair mainostaa itseään kovasti Joulupukin virallisena lentoyhtiönä... Mutta eipä se siltä paljoa tunnu. Joskus kauan sitten muistan nähneeni oliko DC-9:ssä kipparin joulupukin tamineissa ja sekin taisi olla hänen oma-aloitteellisuutta eikä firman toimesta...

 

Westjetiltä minusta aika hieno pr juttu... Verrattuna johonkin Finskin kabiiniväen tanssiesitykseen Intian lennolla... Finnair muutenkin ollut enempi ja vähempi negatiivisessa valossa viime aikoina milloin mistäkin syystä joten pieni imagon kohotus ei olisi pahitteeksi...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aattelin vaan kun Finnair mainostaa itseään kovasti Joulupukin virallisena lentoyhtiönä... Mutta eipä se siltä paljoa tunnu.

 

---------

 

Westjetiltä minusta aika hieno pr juttu... Verrattuna johonkin Finskin kabiiniväen tanssiesitykseen Intian lennolla...

 

Finnair ei ole enää vuosiin mainostanut itseään joulupukin virallisena yhtiönä, muistaakseni AY:lla oli aikoinaan diili jonkun säätiön kanssa. Kaipailen kyllä joulupukkia koneen kylkiin niin kuin oli aikoinaan joulun tienoilla MD-11 ja A340 -koneissa, viimeksi 2007? Olisi mielenkiintoista kuulla miksi niin hyvin firman imagoon istuvasta markkinoinnista luovuttiin.

 

Tuota lisää:

http://www.airliners.net/photo/Finnair/Airbus-A340-313/1296929/L/&sid=9f444d771223e9b90bcc521fa6c6eb7e

 

Mitä tuohon Delhin lennon (tai itseasiassa kone oli maassa vielä) "Indian Republic Day" tanssiesitykseen tulee, niin se oli erityisen onnistunut paikallinen markkinointitempaus. Video on saanut yli 5 miljoonaa katselukertaa Youtubessa ja aikoinaan keräsi todella paljon myönteistä huomiota kohdemaan mediassa ja Intian ulkopuolella asuvien intialaisten parissa joita ei ihan vähän.

 

Itsellenikin ovat intialaiset ottaneet tempauksen puheeksi, sellaiset joille AY ollut aivan tuntematon yhtiö. Intialaiset ovat otettuja kun heidän kulttuuriaan huomioidaan, tietysti jossain muualla kansantanssi koneen käytävillä voisi olla lähinnä vaivaannuttavaa.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

"The Official Airline of Santa Clause" -slogania ei ole enää näkynyt markkinoinnissa, ennen oli nettisivuilla, koneen kyljessä, matkustamossa yms.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään