Markku Koponen

Lentokoneen henkilökunta esti Suomen jääkiekkomiesten ryyppyreissun

8 viestiä aiheessa

Ja kun tuon jutun lukee, niin tietää, että lentokoneen henkilökunnalle sanottiin, ettei joukkueelle saa antaa alkoholia. Kalevi Tuominen tuossa näyttää olleen se henkilö joka esti jääkiekkomiesten ryyppäämisen siellä koneessa.  ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Maton ryppyihin vaan kompastelevat kun ottavat aseman parketille:)

 

olikos nää niitä samoja "kieakkomieähiä = KÄNNIKAKAROITA" jotka hulinoivat Tampereella ?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kun itse toimin eri maajoukkueiden päävalmentajana, sovimme joka kerta siitä, että viimeisen pelin jälkeen jokainen saa juoda, mitä haluaa ja paluumatkalla kukaan ei ota mitään ja Helsinki - Vantaalla olimme mitalijuhlissa erittäin hyväkuntoisena. On selvää, että pelaajat haluavat irrotella kolmen viikon turnauksen jälkeen, mutta se on valmennusjohdon ja joukkueenjohdon päätettävissä, miten homma hoidetaan. Kerran Espanjassa aamutreeniin mentäessä eräs Oulun poika käveli bussiin humalassa. Nousin rauhallisesti paikaltani, menin kaverin eteen ja sanoin: Nyt  lähdet tästä suoraan takaisin hotelliin, pakkaat kamat ja lähdet kotiin Suomeen omalla kustannuksellasi, kiitän yhteistyöstä ja se päättyy nyt tähän. Ei ollut mitään vaikeuksia loppumatkalla käyttäytymisen kanssa muiden pelaajien kohdalla.

 

Toisaalta olen nähnyt senkin, kun pelin jälkeen kaveri joutuu dopingtestiin ja yrität siinä pissiä heti matsin jälkeen, kun kroppa huutaa nestehukkaa ja joku laatikkopäinen virkailijapoliisi katselee pippeliäsi olkasi yli ja ei vaan tuu, vaikka kuinka puskee. Ratkaisuna siihen esim Tsekeissä oli olut ja olemme joskus kantaneet pelaajan pois dopingista, kun olut onkin mennyt päähän oikein kunnolla ymmärrettävästi kun oli juotu tyhjään mahaan.

 

Kaiken kaikkiaan jääkiekkoilijat ovat jo pitkään olleet todella kovakuntoisia ja loistavalla asenteella esiintyviä huippu-urheilijoita, jotka pelin jälkeen ruokailuun mennessä ottavat vaikka kaksi olutta ja ymmärrän tosi hyvin raittiina miehenä, kuinka hyvältä se maistuu nälkäisenä ja janoisena voitetun ottelun jälkeen ja toimii juuri siinä "henkisen valmennuksen" palvelijana, jossa yhteenkuuluvuus lujittuu noissa hetkissä. Minun vetämissäni turnauksissa lähes poikkeuksetta joukkue koottiin erittäin lyhyellä varoituksella ja aina siihen tuli viime hetken muutoksia, jolloin joukkueeksi kasautumiseen auttaa nuo muutamat lyhyet hetket oluen ja hyvän ruoan kera.

 

Nuo julkisuuteen tulleet tapaukset ovat todella harvinaisia, mutta tottakai turhia, varsinkin 2011 kotiinpaluu, jossa hän, jonka olisi pitänyt näyttää ennenkaikkea esimerkkiä, oli hukannut joukkueenjohtajana kengänsä. Silti nuo ylilyönnit ovat vain hyvin harvojen aikaansaamia ja aina 80 prosenttia pelaajista ei koskaan aiheuta mitään häikkää. Tottakai on muistettava "jääkiekkolisä" jolla jokainen tapaus haetaan esiin koirien ja kissojen kanssa ja hyvin monet niistä ihan puhtaasti kaupallisten syiden, eli keltaisten lehdistön myynninedistämiseksi ja AINA on mukana myös toisten lajien kateellisuus, jolla torpataan parhaiten menestynyttä ja suosituinta suomalaista urheilulajia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään