Guest arttula

Phuketin terveisia lyhyesti

7 viestiä aiheessa

Moikka

 

Poikkesin tanne nettikahvilaan vilkaisemaan fsn:aa, kun alkaa jo olla vieroitusoireita :P

 

Taalla ollan nyt oltu maanantaista lahtien. Olemme haravoineet koko alueen sairaalat (ei muuten ole pieni alue, ja sairaaloita on paljon), ja etsineet suomalaisia potilaita. Tahan mennessa olemme saaneet (kuten olette varmaan tiedotusvalineista lukeneetkin :P) suunnilleen kaikki suomalaiset ulos maasta. Muutamia tanne jaa, koska eivat halua lahtea (ja miksi lahteakaan...). Potilaat saatii varsin nopeasti ulos. Olimme varmaan ensimmainen valtio, joka on saanut KAIKKI potilaansa ulos. Hieno saavutus Suomen valtiolta, etta mahdollisti ja resurssoi toimintamme taalla HYVIN avokatisesti.

 

Nyt jatkamme viela sairaaloiden haravointia mahdollisista suomalaisista, mutta keskitymme myos ruotsalaisiin, joita taalla on todella paljon viela. Viela viikko pitaisi karvistella taalla lammossa. Harmi.. :P

 

Khao Lakin alue on murheellisen nakoinen. Aalto on pistanyt kaiken sileaksi. Ruumita on tuhansia, ja lammin ilmasto on tehnyt niista nopeasti varsin hankalia tunnistaa. DVI-ryhmalla (Disaster Victim Identification) on todella mission impossible edessaan....

 

Mutta kerron enemman, kun palailen.

 

Arttu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Teit sen taas Arttu! Vuosi sitten Bamissa ja nyt taas auttamassa hädässäolijoita. Unotamatta tietenkään sitä mitä teet normaaalioloissa Suomessa Medihelin hommissa. Seuraamme kiitollisina ja ylpeinä kun miehemme on siellä missä apua nyt eritysesti tarvitaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos mulla nyt olisi hattu päässä niin nostaisin sitä kyllä aika korkealle. Erittäin hienoa ja korkealle arvostettavaa toimintaa!!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo, huomaa ä- ja ö-pilkkujen puuttumisesta, että paikallisessa nettikahvilassa on käyty. Toivottavasti ehdit juomaan myös kahvit?

Kunnioitettavaa työtä teet. Siihen ei ihan joka jätkän kantti riitä. Kiitos.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Artulle myös täältä terveiset ja kiitokset!

Hienoa ja vaativaa työtä teet jälleen kerran, kaukana kotimaasta. Puhumattakaan varsinaisesta leipäduunista.

Pärjäile!

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään