Jouni Turunen

Kokemuksia ATI Radeon 9250:stä

5 viestiä aiheessa

Elikkä olen tuota uutta konetta hommaamassa ja konekkin on selvillä ja siinä on ati raeon 9250 128 mt oleva näyttis.Haluaisin kuvia simusta otettuna niiltä jolla on tuo näyttis.Haluaisin myös tietoa,että kannattaako tuo näyttis vaihtaa jo heti kättelyssä vai olisiko siitä ihan hyväksi kaveriksi :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

When evaluated in the proper context, the ATi Radeon 9250 is a decent video card. What consumers need to do is seriously consider what they are looking for in a video card. If playing graphically intense games is their main goal, the 9250 is obviously not for them. However, if improving their 2D desktop environment, whether it is for DVD's, photo editing or other applications, the 9250 will perform the task wonderfully. This is not to say that this card will not handle some of the newer games on the market, you just may have to turn down some of the eye-candy to achieve playable framerates.

 

Lainaus on peräisin Hothardware.comin sivuilta. Kirjoittaja, Jason Gibson.

 

Eli tuosta lukaisemalla selviää, että näytönohjainta ei kannata hankkia peli käyttöön. Se soveltuu paremmin 2D työskentelyyn, kuvankäsittelyyn ja videoiden katseluun.

Testissä oli yhtä nopea kuin edesmennyt Radeon 9600SE näyttikseni, joka piirsi ihan hyvää grafiikkaa FS9:ssä, mutta oli todella hidas.

 

Jos ostat sen koneen, niin kannattaa päivittää näyttis esim. 9600Pro, vähintään.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Simusta otetuista kuvista muuten ei näe kuin sen, onko kortissa täysi DX9-tuki vai ei. Muuten se kuva ei kerro kortin laadusta mitään. Samanlainen kuva tulee kaikista, ero on nopeudessa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään