Jussi Seppälä

World of Tanksin fps tippuu hetken pelaamisen jälkeen

1 viesti aiheessa

Pääsin pari päivää sitten viimein kiinni World of Tanksiin. Törmäsin melkein heti outouteen, jossa pelin fps tippuu radikaalisti hetken pelaamisen jälkeen.

 

Kun pelin avaa ja aloittaa taistelun, fps on 35-40. Kun tämän n. 10 minuutin matsin jälkeen aloittaa uuden, fps on tippunut 15-20:een. Tämän matsin jälkeen hiirikin liikkuu tahmeasti tallinäkymässä. Kun aloittaa kolmannen matsin, fps on enää 6-15 ja pelaaminen aivan tuskaista. Kun pelin sulkee ja avaa uudelleen, kuvio alkaa alusta. Kovin huonoksi en ole grafiikka-asetuksia viitsinyt laskea, koska tällä koneella pitäisi pärjätä paremmillakin asetuksilla, ja aina pelin alkuun hyvin pärjääkin.

 

Koneeni on tuoreehko Gigabyte B75M-D3V, i5 3450, 16GB 1600MHz ja Geforce GT 640. Emon ajurit ovat tuoreimmat, Nvidian ajurit ovat tuoreimmat, lämmöt pysyvät koko ajan alle 45 asteen ja ping on koko ajan alle 80ms, yleensä alle 40ms.

 

WoT-foorumeilla on monta ketjua vastaavaa ongelmaa. Kaikki jutut ovat kuitenkin pelkkää arvailua, eikä potentiaalista vastausta ole löytynyt. Kokeilin äsken muutamilla vanhemmilla Nvidia-ajureilla, mutta ilman mainittavaa parannusta. Fps ei painunut alle kymmenen, mutta huonoksi se silti meni.

 

Mistä pirusta tässä voi olla kyse?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään