Veli Hämäläinen

Ammuskelu LAX:n kentällä

6 viestiä aiheessa

http://yle.fi/uutiset/osa_los_angelesin_lentolentasta_avataan_liikenteelle_ammuskelun_jalkeen/6914213

http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-lax-shooting-gunman-left-antigovernment-note-targeted-tsa-20131101,0,1865003.story#axzz2jRMJLqgC

 

Sanomalehti Los Angeles Timesin mukaan osa Los Angelesin lentokentän terminaaleista avataan jälleen liikenteelle ampumavälikohtauksen jälkeen. Poliisin pitämässä tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että lentokentän terminaalit 1 ja 2 avataan liikenteelle.

 

Sen sijaan terminaali 3, jossa ampuminen tapahtui pysyy kiinni viranomaisten tutkimusten takia vielä jonkin aikaa.

 

Ainakin yksi ihminen kuoli ja seitsemän haavoittui ammuskelussa perjantai-iltana Suomen aikaan. Poliisi kertoo pidättäneensä 23-vuotiaan losangelesilaisen miehen ja hän on ilmeisesti haavoittunut. Ammuskelussa kuoli liikenneturvallisuushallinnon noin 40-vuotias miestyöntekijä.

 

Aseistettu mies tunkeutui perjantaiaamuna paikallista aikaa lentokentän terminaaliin 3, veti kassistaan rynnäkkökiväärin ja alkoi ampua. Poliisin mukaan ammuskelija joutui laukaustenvaihtoon lentokenttäpoliisin kanssa.

 

Tuhansien lentomatkustajien lentoja on jouduttu perumaan tai siirtämään. Lentokentän läheiset hotellit alkavat täyttyä lentojensa kohtaloa odottavista matkustajista.

 

 

(ps. oikeasti, aloittakaa jokaisesta uudesta uutisaiheesta uusi ketju please..!)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään