Juha Huvilinna

GPS-mokkulaa hankkimassa

5 viestiä aiheessa

Löytyykö tältä palstalta henkilöitä joilla olisi kokemusta bluetoothilla datansa lähettävistä gps-palikoista? Tarkoitus olisi ensi kesäksi tuommoinen hommata.

 

Katselin http://www.telecom-store.de:stä seuraavia laitteita:

NAVI-B (~105€) Tämmöisen ajattelin asentaa kiinteästi koneeseen.

NAVI-1 (~130€) Tällaista taas ajattelin käyttää muissa kuin omassa koneessa, autossa ja muilla retkillä. Ongelmana on tuon heikko akun kestävyys. Tietääkö kukaan laitetta, joka olisi kohtuu hintainen ja akku kestäisi yli 10h? Tai onko kenelläkään tiedossa laitetta, jossa olisi hiukan omaa muistiakin, jolloin se toimisi tavallaan loggerina, esim. pyöräilyreissuilla yms.

 

Vai kannattaako hankintaa vielä muutamalla kuukaudella viivästyttää? Odottaa hintojen laskua ja uusien mallien saapumista...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lisätietoja löytyy:

http://wintel.fi/

 

Wintelillä on semmoinen mies kuin Matti Joutkoski, hänellä on varmasti tietämystä asiasta. Olen miehen kanssa ollut aikaisemmin aika paljon tekemisissä töiden puolesta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ongelmana on tuon heikko akun kestävyys. Tietääkö kukaan laitetta, joka olisi kohtuu hintainen ja akku kestäisi yli 10h?

 

 

http://www.pretec.com/product/BluetoothGPS/BluetoothGPS.htm

 

Tälläinen on pöydälläni juuri tällä hetkellä. Vielä en ole ehtinyt keräämään tuosta kokemuksia. Kokoonpanoksi tulee Pocket PC / WINCE ja tuo. Työn puolesta tuota testailen joten hinnasta ei ole tietoa.

 

Maahan tuota tuo jo mainittu Wintel Oy.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuo Pretecin loggeri on varmaan aika näppärä. Ei edes ihan hirveän hintainen ~150e... Täytyypä tutustua tarkemmin. Kiitokset kaikille!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään