Jari Tanskanen

Venäläisyhtiö suunnittelee helikopteriliikennettä Pietarista Suomeen

4 viestiä aiheessa

Pietarilainen RussAir suunnittelee Suomen Kuvalehden mukaan säännöllistä helikopteriliikennettä Pietarin ja Suomen välillä. Liikennöinti voisi alkaa jo ensi keväänä Pietarista Helsinkiin, Kotkaan ja Lappeenrantaan. Palvelua tarjottaisiin ensisijaisesti venäläisille liikemiehille.

 

Yle: SK: Venäläisyhtiö suunnittelee säännöllistä helikopteriliikennettä Pietarista Suomeen

 

RussAirin kotisivut

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Samassa SK:n painetun lehden jutussa sivutaan myös Copterlinea joka on lehden mukaan aloittamassa liikenteen Tallinnaan lokakuussa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Silloin kun Finnair lopetti Hel-JOE-PES -lennot eikä Severstal vielä ollut aloittanut YAK-40:llä lentoja Petroskoin ja Helsingin välillä venäläinen privaattifirma aloitti kopterilennot Petroskoista rajalle Värtsilään. Kalustosta ei ollut puutetta, koska DDR:stä oli tuote huomattava määrä sopivaa kopterikalustoa Karjalan tasavaltaan. Jonkun verran liikemiehet käyttivät yhteyttä, koska siihen kuului taxi Joensuusta  Värtsilään tulliaseman taakse, jonne kopteri laskeutui. Toimintansa aikana yhtiö ei saanut papereitaan sellaiseen kuntoon, että kopteri olisi voinut "oikeasti" liikennöidä Suomen ja Venäjän välillä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Silloin kun Finnair lopetti Hel-JOE-PES -lennot eikä Severstal vielä ollut aloittanut YAK-40:llä lentoja Petroskoin ja Helsingin välillä venäläinen privaattifirma aloitti kopterilennot Petroskoista rajalle Värtsilään.

 

Petroskoi ja Pietari on kyllä vähän eri asia. Samoin yhtiöiden taustat poikkeavat kuin yö ja päivä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään