Lauri Lahtinen

Videota Phuketista?

3 viestiä aiheessa

Olisiko kenelläkään tiedossa sivua tai materiaalia joka sisältäisi kuvia tai jopa videota Phuketin lentoasemalta tämän kriisitilanteen ajalta? Olisi mielenkiintoista nähdä minkälaisessa kunnossa kenttä on ja paljon siellä on koneita?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lentoasemalta en ole kyllä kuvia nähnyt, muutakuin pienen ilmakuvan, sitäkin enemmän kuvia ja videota itse keskeltä tuhoa ja aalloista. Karua katseltavaa. :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kahlasin läpi airliners.netin ja Flightlevel 350:n, eikä videota tai kuvia löydy. Sam Chui on ottanut Phuketin kentällä kuvia 19.12. ja 20.12. ja postannut ne 28.12 airliners.nettiin, missä ne - surunvalitteluteksteineen - ovat 3 katsotuimman joukossa. Dagens Nyheterin nettisivuilla on videoita, mutta etupäässä ministerin sanomisia ja kuvaa Ruotsiin palaavista matkustajista, tai sitten katastrofitilannevideoita.

Varmaankin kuvia Phuketin kentältä vielä tulee eri palstoille, mutta suurin osa turisteista lienee digipokkarinsa hukannut, ja siellä on tärkeämpääkin tekemistä juuri nyt kuin koneiden spottaus. Joudutaan ilmeisesti odottamaan vähän aikaa.

 

BBC:n tai CNN:n sivuilta en ole myöskään mitään Phuketin kentältä löytänyt, paitsi saattaahan kuvaa löytyä maksullisista palveluista.

 

Siis Sam Chuin kuvat löytyvät heti airliners.net´in otsikkosivulta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään