Juha Klemettinen

Kutsu: DC-9-simulaattorin jatkokäyttö

4 viestiä aiheessa

Suomen Ilmailumuseo järjestää 15.10.2013 kello 18.00 alkaen keskustelutilaisuuden Douglas DC-9 -simulaattorin jatkokäytöstä.

 

Visio: palauttaa toukokuussa 2013 Suomen Ilmailumuseoon siirtynyt DC-9-simulaattori toimintakuntoon niin, että museo voi tarjota simulaattorilla elämyslentoja, ja simulaattori säilyy toimivana kokonaisuutena.

 

Suomen Ilmailumuseo aloittaa syksyn 2013 aikana selvitykset vision toteuttamisen vaatimista toimenpiteistä. Ensimmäisen askel tässä työssä on kaikille kiinnostuneille avoin keskusteltutilaisuus. Tilaisuudessa on tarkoitus ideoida ja keskustella ”aivoriihessä” erilaisista vaihtoehdoista liittyen simulaattorin jatkokäyttöön, teknisiin ratkaisuihin ja rakennusmahdollisuuksiin.

 

Keskustelutilaisuuteen ovat tervetulleet kaikki DC-9-simulaattorista ja sen rakentamiseen osallistumisesta kiinnostuneet. Erityisesti mukaan toivotaan henkilöitä joilla on kokemusta esimerkiksi: 

 

  • simulaattoriohjelmista (X-Plane tai Lockheed Martin Prepr3d)
  • lentokoneavioniikasta ja -mittareista (DC-9)
  • liikennelentokoneen sähköjärjestelmistä
  • koulutussimulaattoreista
  • kotiohjaamorakentamisesta
  • visuaalijärjestelmistä
  • elektroniikkasuunnittelusta ja -rakentamisesta /sulautetuista järjestelmistä
  • hienomekaniikasta, mekatroniikasta, robotiikasta

 

Keskustelutilaisuus järjestetään Suomen Ilmailumuseossa osoitteessa Tietotie 3, 01530 Vantaa. Ennakkoilmoittautumiset ja lisätietoja sähköpostitse sim.simulaattori@gmail.com tai allekirjoittaneelle privaviestillä.

 

Keskustelua aiheesta: http://www.flightforum.fi/discussion/index.php/topic,107556.0.html (kirjoittaminen saattaa vaatia fsnordicin-tunnukset)

 

Museon psta:

Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nostellaanpa tätä ylös päin pari viikkoa ennen tilaisuutta...

 

Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan keskustelemaan :thmbup:

 

Jos kotiohjaamorakentaminen, simulaattorit tai lentokonetekniikka kiinnostavat, kannattaa tulla mukaan. Vaikka kyseessä onkin oikea simulaattori ei kannata "pelätä", ei tässä mitään ylimaallista ole :). Parhaimmillaaan ysi-projekti voi tulevaisuudessa tarjota mielenkiintoisen harrastuksen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tämä siis huomenna  :thmbup:

 

Mukaan ehtii siis vielä hyvin!

 

Sähköpostiin voi tökätä ilmottatumisen, mutta paikalle saa toki tulla muutenkin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vielä ehtii mukaan  :thmbup:

 

Seuraava miitinki aiheesta on Ilmailumuseolla ensi keskiviikkona klo 18.00. Ei haittaa vaikka et olisi ollut mukana ensimmäisellä kerralla, tervetuloa paikalle tällä kertaa. Ensimmäistä kertaa mukaan tulevat voivat ilmoitella tulostaa osoitteeseen sim.simulaattori@gmail.com tai minulle privalla.

 

Ja ensimmäisellä kerralla mukana olleet HUOM! Yhteystiedot kerättiin silloin illalla ruutupaperille. Osa porukasta ehti lähteä paikalta ennen tätä, ja en onnistu tulkitsemaan paria osoitetta, vaikka miten yritän. Jos et ole saanut minulta sähköpostia viime kerran jälkeen, laita viestiä tulemaan yllä olevaan osoitteeseen tai minulle privana. Kiitos!

 

Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään