Petri Lehtovirta

BA ottaa käyttöön matkatavaramaksun lähireiteillään

3 viestiä aiheessa

British Airways alkaa pian veloittaa ruumaan menevistä matkatavaroista tietyillä reiteillään Euroopassa, kertoo uutissivusto Independent. 10 punnan eli noin 12 euron matkatavaramaksu on käytäntönä tuttu halpalentoyhtiöitä käyttäneille matkustajille.

 

Uusi käytäntö astuu voimaan 24. syyskuuta Lontoon Heathrow’lta ja London City -lentokentältä lähtevillä valikoiduilla reiteillä, joilla vain käsimatkatavaroiden kanssa reissaavat matkustajat palkitaan edullisemmilla hinnoilla. Matkatavaramaksu on jo aiemmin ollut käytössä Gatwickin lentoaseman lähireiteillä.

 

Lisämaksua kokeillaan lennoilla Amsterdamiin, Barcelonaan, Edinburghiin, Glasgow’hun, Pariisiin, Roomaan, Rotterdamiin ja Tukholmaan. Jos kokeilu osoittautuu onnistuneeksi, aiotaan se yhtiön mukaan levittää kaikille lyhyille reiteille.

 

rantapallo.fi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mikähän kohta enää erottaa halppiksen ja perinteisen lentoyhtiön, jos trendi on tämä? ::)

 

Tällaisia tulee äkkiseltään mieleen: halpiksissa runsaampi valikoima itse ostettavia pikkusuolaisia (SAS:lla oli vain suolapähkinöitä), sämpylän oisin ottanut, käsimatkatavaran painoraja joskus korkeampi halpiksessa, Check-in toimii paljon aikaisemmin kuin perinteisillä, aikataulut on pitänyt paremmin halpiksilla.

 

Perinteisen hyviä puolia on nuo Jarin mainostamat ja lisäksi tulee mieleen reittivalikoima ja kaikki välit samalle lipulle, joku on moittinut ettei esim rynkyllä penkit kallistu, ei ole itseäni haitannut.

 

Johan noissa perinteisissäkin on maksettu matkalaukkumaksua, mutta se ei ole omalla rivillään lipussa, on vaan huomattavasti kalliimpi lippu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään