Jouni Salminen

Kuka Isokiho lähtee tänään bisneksestä?

5 viestiä aiheessa

No voi hyvänen aika sentään. Meni vähä överiksi saattojoukoilla. Todella meno ihan Amerikanmaliin. Hyvä ettei tullu pari motskari poliisia syliin mutkassa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ootteko koskaan seuranneet mitä noi motskarit tekee siellä kärjillä?

 

Tuli meinaan se Kaunialan veteraanikyyditys vastaan Kauniaisissa viime lauantaina kohdassa, jossa pääsi seuraamaan tuota menoa melko läheltä:

 

Kun kerran "vakio-reitinsulkuja" ei ollut, eli niitä joissa liikenne suljetaan risteyksissä ennakolta pidemmän letkan vuoksi, niin homma korvataan lentävillä prätkäkyttäpartioilla: Letkan ensimmäinen prätkä jää aina seuraavan sivutien risteykseen blokkaamaan sivutieliikenteen saattueen ajaksi, ja kun koko saattue on ohi, ihan törkeää vauhtia koko letkan ohi taas sinne prätkäjonoon odottamaan omaa kärkipaikkaa ja risteystä. Puolet ajasta siis seisotaan käsi pystyssä ja toinen puoli ajasta ajetaan sinne keulille reipasta ylipnopeutta. Vaatinee sen 6 prätkää vähintään toimiakseen tehokkaasti, käytännössä eniten kai vaikuttaa letkan nopeus ja pituus.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jep. Ei puuttunut kuin Clint Eastwood juoksemassa mustan mersun vierellä. No istuva pressa saa tällasta kyytiä ja edellinen pressa kaivelee jätelavalta kattiloita.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään