Toni Sampo

Upl ja mopu

6 viestiä aiheessa

Kertoisko joku viisas että paljonko maksaa upl:n suorittaminen jos on ennestään jo purtsikkapahvi ja sitte,että paljonko mopu kurssi maksaa jos on purtsikkalupakirja????

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hieman täsmennystä tuohon edelliseen: Sinulla Toni kannattaa olla vähintään 35h purjelentotiimaa ennen lentokoulutuksen aloittamista. PEL M2-70 ja PEL M2-46. Teoriaopinnot voit aloittaa jo vaikka heti. Toinen kysymys on mistä me sinulle mopukouluttaja löydetään? Voipi olla, että Räyskälässä on ensi kesänä Falke moottoripurjelentokone. Uusien EASA lupakirjojen myötä suoraan "perinteisen" mopulupakirjan lentäminen on hieman erillaista tulevaisuudessa. Ultrakoulutukseen EASA-säädökset eivät vaikuta.

 

Opettajasi Saku

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mopukoululento Teiskossa maksaa tällä hetkellä 135€. Meillä on koulukoneena Grob 109A. Grobi on sen verran vaativa kone, että lupakirjakoulutuksessa on syytä varautua minimitunteja suurempaan koululentomäärään. Ensi vuonna koulutamme toivottavasti jo uusien LAPL (S) +TMG koulutusohjelmien mukaan.

 

t. Eero Ropo

Tampereen ilmailuyhdistys

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Paraikaa Vaasassa täydentelen mopu-oikeuksia Super Dimonalla ja olen budjetoinut lentoihin karkeasti tuhannen euroa. Pikkuisen halvemmallakin saattaa selvitä...

 

Näkee sitten kuinka paljon _saan_ lentää kurssia niin että ope&tarkastuslentäjä katsovat minut kykeneväksi jatkamaan harjoittelua kelpparin (tulee varmaan sitten tuo LAPL(S) + TMG) kera.

 

Koululentojen määrää miettiessä on hyvä muistaa Tuomas Kuosmasen muutamaankin kertaan foorumille tuoma totuus: sitä samaa mukavaa harrastamista ne koululennot open kanssakin ovat, eikä niitä kannata lähteä "minimoimaan".

 

Ja nyt sitten niitä tuulikolmioita sotkemaan  :P

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään