Jatu Tuominen

Teiskon ilmailukeskus

5 viestiä aiheessa

Voi nolo.

 

Korpikentille kaivataan lisää toimintaa. Erityisesti se pätee Teiskoon, jossa Tampereen kaupungin avustukset ovat tärkeitä. Kaupunki mittaa avustusten tarpeellisuutta nimenomaan sen mukaan, miten moni ihminen jotenkin hyötyy tai nauttii paikasta...

 

Muutenkin, kyllähän nyt yleinen vieraanvaraisuus on tavallisesti ulottunut lajien yli, ilmailijoitahan tässä ollaan.

 

Aika monta teiskolaista tuntien voin vakuuttaa, että tuollainen käyttäytyminen on poikkeus, vaikka myöhäistähän sitä enää on vakuutella. Lennokkihenkilöt, ottakaa yhteyttä kentän päällikköön tai TIY:n puheenjohtajaan, eiköhän sieltä tule luvat ja raamit toimintaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joskus takavuosina oli meilläkin (Tampereen laskuvarjokerho) erimielisyyksiä Jämin kentällä lennokkimiesten kanssa. Sovittiin sitten, että he kuuntelevat ilmailuradiota ja ottavat koneet alas, kun hyppääjät on ilmassa. Homma toimi ainakin omasta mielestäni ihan jouheesti.

Tomppa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eihän tuon nyt pitäisi mikää ongelma olla. Saman pöydän ääressä sovitaan toimintatavat jotta jokaiselle riittää tilaa harrastaa ja sitten vain noudatetaan niitä.

 

Faktaa on kuitenkin se, että jokaisen on hiukan omastaan (jos edes on omaa) luovuttava ja joustettava niin kaikki mahtuvat.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

TERVEHDYS !

 

 

 

Pahoittelen saamaasi kohtelua.

 

 

 

Olen keskustellut tapauksesta ko. henkilön kanssa. Hän ei edusta yhdistyksen virallista kantaa.

 

 

 

Teisko on Tampereen kaupungin maalla. Tampereen ilmailuyhdistyksellä on sopimus/lupa kentän ylläpidosta , maanomistajanlupa lentokentäpitämiseen,Tampereen kaupungin kanssa. TRAFIn kanssa ilmailuyhdistyksellä on lentokentänpitolupa, josta seuraa erinäisiä viranomaisvelvoitteita..

 

 

 

Teiskossa on järjestetty useina vuosina vapaastilentävien lennokkien kilpailuja. Järjestäjinä ovat olleet Vehmaisten lennokkikerho ja Nokian Haukat. Radio-ohjattuja on lennätetty lentotoiminnan käynnissä ollessa, kaikki olemme mahtuneet kentälle samaan aikaan. Toimintaamme ohjaa ympäristölupa sekä Teiskon pysyväismääräykset (TEPY).

 

Pysyväismääräyksissä on aika summittaiset ohjeet lennokkien lennätykselle.

 

 

 

 

 

Teisko on avoin kaikille ilmailun harrastajille näin haluamme sen olevan. Tulevaisuuden suunnitelmissa on mm: poikittainen kiitotie, kiitotien jatkaminen, ympärivuotinen toiminta, mahdollisuus yksityisen lentokonehallin rakentamiseen ja lennokinlennätyspaikka.

 

 

 

 

 

Ehdotan Teille lennokkihenkilöt yhteistä palaveria Teiskossa, jossa sovitaan ohjeet ja toimintamenetelmät. Samalla voimme viedä ohjeet TEPYyn. Parasta asiassa on antaa kasvot toimijoille.

 

 

 

Yhteydenottoa odottaen !

 

 

 

 

 

terv. Pertti Tuominen

 

        puh.joht

 

        Tampereen Iy

        0445 543 957

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään