Ilkka Kangastalo

Aeropolen Diamond DA42 -simulaattori koulutuskäyttöön Ilmailumuseolla

1 viesti aiheessa

AEROPOLE JA SUOMEN ILMAILUMUSEO SIMULAATTORIYHTEISTYÖHÖN

 

 

Ilmailualan koulutusyritys Aeropole Oy ja Suomen Ilmailumuseo ovat tänään tehneet yhteistyösopimuksen Aeropolen hankkiman Diamond DA42 –simulaattorin sijoittamisesta Ilmailumuseon tiloihin.

 

Aeropole Oy monipuolistaa simulaattorilla merkittävästi omaa koulutustarjontaansa. Simulaattori on kustannustehokas vaihtoehto kouluttamiseen, ja sillä voidaan tehdä harjoitteita tavalla, joka ei oikealla lentokoneella olisi turvallista tai edes mahdollista. Aeropole Oy vastaa kaikesta simulaattorilla lennettävästä koulutus- ja tarkastuslentotoiminnasta, siinä missä tänään allekirjoitettu sopimus laajentaa sen käyttöä myös Ilmailumuseon asiakkaiden valvottuun käyttöön.

 

Simulaattorilla voidaan lentää merkittävä osa esim. mittarilentokoulutuksesta. FNPT II -vaatimusten mukaisessa lennonharjoittelulaitteessa on oikean kaksimoottorisen Diamond-lentokoneen ohjaamo, ja sen kaikki toiminnot vastaavat oikean lentokoneen toimintoja. Nyt käyttöön tuleva Diamond–simulaattori on erittäin moderni ja tehokas koulutusväline.

 

Yhteistyösopimuksen mukaan Ilmailumuseo myy simulaattoriin elämyslentopaketteja omille asiakkailleen. Mukana on aina kokenut lentäjä, joka opastaa asiakasta. Aiempi lentokokemus ei ole välttämätöntä. Elämyslentokäyttöön simulaattori saadaan syyskuun aikana.

 

Diamond DA42 -simulaattori parantaa Ilmailumuseon elämystarjontaa. Ilmailumuseolla on ennestään Messerschmitt 109 –simulaattori historialliseen sotalentämisen kokeiluun ja kuusipaikkainen Aztec –simulaattori yleisilmailun harrastelentämiseen.

Lisäksi museon kautta voi varata ajan Finnairin lentokoulutusorganisaatio FFA:n matkustajakone Boeing MD-11 –simulaattoriin.

 

Aeropole Oy on moderniin ja laadukkaaseen lentokoulutukseen panostava Trafin hyväksymä JAR FTO –lentokoulutusorganisaatio, jonka kurssitarjontaan kuuluvat paitsi yksityislentäjän lupakirja (PPL) myös liikennelentäjien tutkintoon vaaditut ansiolentäjän lupakirja (CPL) mittarilentokelpuutuksin (IR), ATPL-teoriakurssi sekä valikoima muuta koulutusta. www.aeropole.fi.

 

www.aeropole.fi

 

www.ilmailumuseo.fi

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään