Tommi Hares

Artemis. Paras simulaattori ikinä.

4 viestiä aiheessa

Eipä ole hirveesti aiheuttanut kiinnostusta tämä nörtti-simu  ;D

No eipä siinä, parantelin vähän asennustani aiheesta (nerd alert)

 

Artemiksen peluuta DMX kontrolloiduilla valoilla

 

Kodaamani Efekti builderi Artemikselle:

 

Ajatus on jollain aika välillä saada lavasteet kasattua ja nöröttää oikeen kunnolla, saas nähä miten käy :)

 

t. Tommi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mielenkiintoinen tuo Efekti builderi ja varmasti tuohon simulaattoriin se sopii erittäin hyvin. Liekö mitään vastaavaavia valojuttuja  koskaan kokeiltu Flight-Simulaattorissa? Aikoinaan Amigan aikakaudella pelasin jotain tuommoista samantyylistä avaruus-seikkailupeliä. En muista nyt sen nimeä mutta se oli kyllä koukuttava ja paljon aikaa vievä.

Voisin kuvitella, että nykyiset vastaavat pelit ovat kehittyneet huimasti ja olisivat vielä koukuttavampia joten siksipä juuri koitan olla niihin tutustumatta. Flight-Simulator saa luvan riittää. Virtuaalinen matkailu maan pinnalla vie jo niin paljon aikaa ettei kapasiteetti riitä avaruuden tutkimiseen. Onkos tuossa muuten tarkoitus sotia vai tehdä kauppaa vai mikä on pelin idea?

:)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Onkos tuossa muuten tarkoitus sotia vai tehdä kauppaa vai mikä on pelin idea?

 

Suurin idea tuossa pelissä on pelata yhdessä 5-6 henkilön kanssa niin, että porukka muodostaa Bridge-crewn. On hauska pelata kavereiden (tai tuntemattomien) kanssa kun jokaisella on oma osa-alue hoidettavana. Itse peli on sekoitus strategiaa, räiskintää ja ihan perus tehtävien suoritusta "palkintojen" toivossa (lisää ernegiaa, etc.). Vähän ku pelais Flight Simulatoria ja aina pitäis olla kabiinihenkilöstöä myöten kaikki pelaamassa  ;D

 

Noi valothan periaateessa toimisi ihan hauskasti myös flight simulatorissa, jos joku vaan koodais DMX tai Art-Net plugarin siihen. DMX:n kauttahan on toteutettu myös videokatseluun Ambilight tyylisiä juttuja, saattais toimia FS:ssä myös sillain.

Ois myös hauska nähdä kuinka tuulet tapissaan onnistuu laskeutuminen risalla koneella kun 3 stroboa välkyttää naamariin!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään