Mika Haukka

KRP ja VEROHALLINTO tutkii Jämifly ja Fuelpro toimintaa

10 viestiä aiheessa

Jämifly lentotapahtumassa 2013 törkeää veronkiertoa ja kuititta kauppaa.

Lisäksi Fuelpro lentopolttoainetta myytiin surutta ilman kuittia.

Verohallitus ja KRP tutkii asiaa.

 

http://yle.fi/uutiset/pitaako_kesatapahtuman_makkaraostoksesta_saada_kuitti/6723238

 

 

Ei tarvitse ihmetellä miksi ajellaan hienoilla autoilla ja matkustellaan syksyn tullen ympäri maailmaa:)

Pimeä bisnes kukoistaa näköjään myös lentopuolella :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

KRP

 

Suoraan KRP:n sivuilta:

 

"Keskusrikospoliisin (KRP) vastuualueena poliisissa on vakavimman, erityisesti järjestäytyneen ja ammattimaisesti toimivan rikollisuuden torjunta ja tutkinta. Toisena päätehtävänään KRP tuottaa rikostorjunnan asiantuntijapalveluja koko poliisikunnan ja muiden lainvalvontaviranomaisten käyttöön."

 

Mihin ryhmään näistä edellä olevista KRP:n vastuualueista Jämin kuittien puuttuminen kuuluu ?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Noniin, sitten opetellaan lukemaan mitä palstan ylläpitäjä sanoo (ref. aiempi viestini). Lähde tälle uutiselle, kuten palstan ohjeissa kerrotaan. Vai onko kyseessä esim, omaan ilmiantoosi perustuva tutkinta, josta ei ole tiedoitettu julkisesti? (tai vastaavaa)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja lisätään sen verran ettei Haukka liene oikea henkilö, vaikka sen nimisiä tästä maasta useampi löytyykin.

 

Nimittäin täsmälleen samaa IP-osoitetta on käyttänyt viime aikoina (toistuvasti) myös eräs polttoaineasioita (91/96/100) täällä markkinoinut ja myös lennonopettajana kunnostautunut henkilö. Kutsuttakoon nimellä "T". Hänet tunnetaan myös siitä, että hänen ja yrityksensä kunniaa (?) on hänen mukaansa tällä palstalla loukattu (liittyen tapaukseen jossa yritys myi lentodiilejä vaikkei yrityksellä lennätyslupia ollutkaan). Tätä loukkausta myös poliisi aikanaan "tutki" päätymättä T:n kanssa samaan lopputulokseen.... Ko. IP-osoitteesta eivät ole muut kirjoitelleet ja pidän selvänä että tässä on nyt luotu vain feikkitunnus, kun omalla nimellä tätä asiaa ei ole uskallettu alkaa tuomaan esiin. Feikkitunnus on aina banni palstalle "molemmille" osallisille. Jos bensakauppiailla on jotain keskinäistä kinaa menossa, niin tänne ei tarvitse tulla mustamaalaamaan...

 

Mitään referenssiä tai lähdettä tälle uutiselle ei ole pystytty osoittamaan, ja koska aloittanut käyttäjä on tekaistu + bannattu, on ketju lukittu. Palataan aiheeseen mikäli tarvetta tulee, eli siis jos tämäntyyppinen tutkinta on olemassa ja johtaa jonkinlaiseen tulokseen, josta varmasti kyllä uutisoidaan.

 

 

Jatkokysymykset voi osoittaa privaatisti minulle.

 

 

edit/ Muokattu viestin sisältöä hieman järkevämmäksi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.