Ilkka Mäkelä

Helikopterionnettomuus Siperiassa

3 viestiä aiheessa

Ainakin 15 ihmisen kerrotaan menehtyneen tänään Mi-8-kopterin jouduttua ongelmiin Yakutiassa, Siperiassa. Kopterissa oli ilmeisesti yhteensä 25 henkilöä, joista 22 oli matkustajia, näiden joukossa mahdollisesti 11 lasta. Kopteri kuului Polyarnye Avialinii-yhtiölle.

 

http://en.ria.ru/russia/20130702/182003060/At-least-15-Killed-in-Siberian-Helicopter-Crash---Police.html

 

http://news.yahoo.com/russia-19-die-helicopter-crash-siberia-075000344.htm

 

Aviation Safety Network viittaa viimeisimpään venäjänkieliseen tietoon, jonka mukaan kuolonuhrien lukumäärä on tarkentunut 23:een:

 

http://aviation-safety.net/wikibase/wiki.php?id=157394

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Etsintäjoukot saavuttivat onnettomuuspaikan paikallista aikaa puolenyön aikoihin. He eivät löytäneet eloonjääneitä eivätkä kuolleita tai edes mitään helikopterin osia. Pelastusjoukoilla oli vaikeuksia päästä onnettomuuspaikalle, sillä paikka on vuoristoista metsäaluetta. Pelastustöitä vaikeutti lisäksi huono sää.

 

Ainakin 19 ihmistä on kuollut Venäjällä Mi-8 -helikopterin syöksyttyä maahan. AFP:n tietojen mukaan Jakutian ilmailuviranomaiset olivat yhteydessä miehistöön onnettomuuden jälkeen ja saivat siten selville kuolleiden määrän. Sen sijaan Venäjän ministeriöstä ei ole vahvistettu uhrien määrää. Siellä odotetaan, että pelastusjoukot löytävät kopterin ja uhrit.

 

iltalehti

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään