Harri Koskinen

Finnair liittymässä British Airwaysin ja Japan Airlinesin yhteishankkeeseen

1 viesti aiheessa

Finnair Oyj

Pörssitiedote

 

Finnair liittymässä British Airwaysin ja Japan Airlinesin Euroopan ja Japanin välistä liikennettä koskevaan yhteishankkeeseen

 

Finnair Oyj  Pörssitiedote  1.7.2013 klo 11.00

 

Finnair on liittymässä British Airwaysin ja Japan Airlinesin (JAL) Euroopan ja Japanin välisiä lentoja koskevaan yhteishankkeeseen. Yhteishankkeessa mukana olevat lentoyhtiöt tekevät kaupallista yhteistyötä jakamalla lentojen tuottoja sekä koordinoimalla lentoaikatauluja ja lippujen hintoja parantaakseen toimintansa tehokkuutta ja tarjotakseen Euroopan ja Japanin välillä matkustaville asiakkailleen lisähyötyä.

 

Yhteishanke edellyttää viranomaisten hyväksyntää.

 

Finnairin liittyminen yhteishankkeeseen vahvistaa sitä ja lisäksi parantaa oneworld®-allianssin kilpailuasemaa maailmanlaajuisessa lentoliikenteen allianssien välisessä kilpailussa. British Airwaysin ja JAL:n yhteishanke käynnistyi vuoden 2012 lokakuussa, ja se tarjoaa yhtiöiden asiakkaille kattavammat yhteydet EU:n ja Japanin välillä sekä paremmat kanta-asiakasedut. Finnairin liittyminen hankkeeseen parantaa näitä asiakasetuja edelleen ja mahdollistaa kaikkien kolmen lentoyhtiön yhteistyön niiden toiminnan laajentuessa tällä tärkeällä markkina-alueella.

 

“Olemme ottaneet merkittävän askeleen oneworld-kumppanimme Finnairin liittymiseksi Japan Airlinesin ja British Airwaysin yhteishankkeeseen, mistä olemme tyytyväisiä", sanoo Japan Airlinesin toimitusjohtaja Yoshiharu Ueki. “Vahvemman kumppanuutemme ansiosta voimme tehostaa toimintaamme ja tarjota Euroopan ja Japanin välillä matkustaville aikaisempaa kattavamman verkoston.”

 

Keith Williams, toimitusjohtaja, British Airways: “Finnairin mukaantulo yhteishankkeeseen tulee vahvistamaan siteitä idän ja lännen välillä tällä elintärkeällä ja kasvavalla markkinalla."

 

Pekka Vauramo, toimitusjohtaja, Finnair: "Olemme iloisia voidessamme syventää yhteistyötämme oneworld-kumppaneidemme ja kotimarkkinoidensa johtavien lentoyhtiöiden Japan Airlinesin ja British Airwaysin kanssa. Japani on yksi Finnairin tärkeimmistä markkina-alueista, ja yhteishanke hyödyttää asiakkaitamme ja muita sidosryhmiämme."

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään