Tuomas Kuosmanen

Lahjoita vanha pc:si MIK:in simulaattoriprojektiin!

1 viesti aiheessa

Hei.

 

Malmin Ilmailukerhon simutiimi on rakentamassa DA40-simulaattoria. Suomen Ilmailuliiton Tukisäätiö tuki projektiamme 2000 eurolla, siitä nöyrimmät kiitoksemme - mutta tarvitsemme projektin toteuttamiseksi vielä lisää: PC-rautaa ja kaikenlaista tarviketta. Jos sinä tai yrityksesi olette vaihtamassa tai vaihtanut tietokoneita uuteen, lahjoittakaa vanhat simuprojektiimme!

 

Simulaattori rakennetaan talkootyönä ja se tulee kerhomme jäsenten vapaaseen käyttöön. Simu palvelee kerhon nuorisotyötä, ilmatilan, lentosääntöjen ja radioliikenteen harjoittelua (verkkolentoa siis) ja harjoitusvälineeksi kerhon uuden DA40/G1000-lentokoneen operointiin. Lisäksi sen avulla on erittäin hyvä esitellä ilmailua harrastuksena aiheesta kiinnostuneille.

 

Tarvitsemme esim:

- Näytönohjaimia

- Tietokoneita (ei tarvitse olla aivan viimeisintä huutoa, kunhan eivät ole aivan kivikaudelta)

- Pitkiä näyttökaapeleita (VGA/DVI)

- Alkuun kaksi 15- tai 17-tuumaista lcd-monitoria, korvataan aikanaan sitten G1000-paneelilla. Suuremmatkin toki käyvät.

 

Tietokoneita tarvitaan useita koska rakennamme 270 asteen maisemanäyttöä. Koska DA40 on alataso, tarkoitus on rakentaa maisema näkymään myös 90 astetta ylöspäin. Suunnitelma on kunnianhimoinen mutta sen toteutuessa on myös lopputulos varmasti vaikuttava! Tämän lisäksi otetaan vastaan toki innokkaita käsiä ja päitä pohtimaan ja auttamaan -  olet tervetullut mukaan rakentamaan ihan törkeän hienoa simulaattoria! :)

Jos sinulla on lahjoitettavaksi yllämainittuja tai jotain muuta mille arvelisit olevan käyttöä, vastaa vaikka yksityisviestillä tai laita sähköpostia simulaattori - at - mik.fi.

 

Simutiimi kiittää, tehdään porukalla hyvä simu :)

Tuomas Kuosmanen,

Malmin Ilmailukerho ry

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään