Tomi Kekkonen

Venäläinen matkustajakone väisti ohjuksia Syyrian yllä

3 viestiä aiheessa

Venäläinen matkustajalentokone on joutunut muuttamaan lentoreittiään Syyrian yllä maanantaina, kertovat viranomaiset. Uutistoimisto Interfaxin lähteen mukaan konetta kohti ammuttiin ohjuksia. Koneessa oli 159 matkustajaa.

 

Interfaxin mukaan konetta kohti ammuttiin kaksi ohjusta, jotka räjähtivät koneen läheisyydessä. Kone onnistui kuitenkin väistämään, eikä kukaan loukkaantunut. Sekä Venäjän ulkoministeriö, liikenneministeriö että ilmailulaitos ovat vahvistaneet, että koneen lentoreittiä muutettiin sotatoimien vuoksi, mutta mikään niistä ei vahvistanut, että kyseessä olisivat olleet ohjukset.

 

Venäjän ilmailulaitos sanoi lausunnossaan, että koneen miehistö havaitsi "merkkejä taistelutoimista". Ulkoministeriö puolestaan tiedotti, että tilanteen selventämiseksi on "tehtävä pikaisia toimia". Interfaxin lähteet eivät sanoneet, kuka ohjukset olisi mahdollisesti ampunut tai tiesivätkö ampujat, että kyseessä oli venäläinen kone.

 

Nordwind-lentoyhtiön kone oli palaamassa Egyptin Sharm-el Sheikhin lomakohteesta Kazaniin Keski-Venäjälle. Liikenneministeriön mukaan se laskeutui aikataulunsa mukaisesti Kazaniin.

 

http://yle.fi/uutiset/venalainen_matkustajakone_vaisti_ohjuksia_syyrian_ylla/6612765?origin=rss

 

Että sellaista  :o

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos olivat ohjuksia, niin heikko oli osumatarkkuus. Luulisi matkustajajakoneen olevan varma maali. Tuskin ne mitään äkkiväistöjä yrittääkään.  :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään