Juha Klemettinen

Suomen Ilmailumuseolle suuravustus

3 viestiä aiheessa

Liikenne- ja viestintäministeriöltä suuravustus Ilmailumuseon Lentoon 2015 -hankkeelle

 

Liikenne- ja viestintäministeriö on myöntänyt vuonna 2013 yhteensä 385 000 euroa liikennealan museoille,  ja 25 000 euroa liikennealan yhteisöille rakennushankkeiden ja muiden kehittämisinvestointien tukemiseen sekä tiedotustoiminnan että kansainvälisen yhteistyön kehittämiseen. Tukea myönnettiin 18 museolle ja seitsemälle yhteisölle.

 

Suurin avustus (112 292 euroa) myönnettiin Suomen ilmailumuseosäätiölle Lentoon 2015 -uudistushankkeen suunnitteluun ja rakentamiseen.

 

http://www.ilmailumuseo.fi/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=207&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=56

http://www.lvm.fi/web/fi/tiedote/-/view/4145144

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Liikenne- ja viestintäministeriöltä suuravustus Ilmailumuseon Lentoon 2015 -hankkeelle

 

Olen monesti kuuluttanut omistajan vastuuta museo-omaisuuden hallinnan ja asianmukaisten säilytysolosuhteiden suhteen. Nyt näyttäisi että armoton epäkohtien esille nostaminen alkaa viimeinkin tuottaa tulosta   ;). Ei kun SUURI hatunnosto museon hallinnolle tästä saavutuksesta on annettava  :thmbup: ja kun vielä huomioidaan valtiotalouden nykytila, niin se vaan nostaa tämän saavutuksen arvoa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oikeaan osoitteeseen avustus ohjattiin. Hienoa!

Suomen Ilmailumuseolla on hyvin aktiivinen ja monipuolinen meininki menossa. Useita tutkimus- ja tekemisprojekteja samanaikaisesti, muun muassa: Arkistomateriaalien luettelointia ja järjestelyä, Haukka I -hävittäjän konservointia, VL Vihurin ohjaamo-osan rakentelua, Mersu-simulaattoritoiminnan ylläpitämistä, Mersun MT-452 näyttelyesineeksi saaminen (yhteistyönä Keski-Suomen Ilmailumuseon kanssa), markkinointia, jnpp.. Jäsenenä (172) seuraan mielihyvällä tätä äksöniä. :)   

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään