Juha Huvilinna

Kannataako lekurissa käydä nyt vai vasta 8.4. jälkeen?

8 viestiä aiheessa

Medicalista alkaa mennä puhti pois ja lääkärissä pitäisi käydä lähiviikkoina. Jotain kuitenkin muuttuu 8.4, mutta itse en ole ainakaan kärryillä käytännön vaikutuksista harrastelijalle (GPL, MGPL, UPL). Kannattaako siis lekurissa käydä vasta 8.4. jälkeen vai jo aiemmin?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ilmailussa on ihan riittävästi näitä määräyspumaskoja. Ei takuulla kiinnosta lueskella jotain epäolennaista. Kunhan jotenkin ennättää selvittää itse lentämiseen liittyvät määräykset. Periaatteessa pitäisi riittää, että menee lääkärin, tekee ne kyykkyhyppelyt mitä käsketään ja vastaa mitä kysytään, todetaan kelvolliseksi tai sitten ei.

 

Tässä medicalin uusimessa sama tilanne kuin poitsulla, että tekisi mieli "optimoida". Muistaakseni 8.4. medicalin saa heti mukaansa. Ensiksi tulee mieleen toimiiko oikeasti, voiku joku asia olla aikataulussa. Entä, jos olisikin aikaa käydä 5.4. Kestääkö paperi sitten kierroksella kuinka monta viikkoa. Montako satasta säästää, jos käy 5.4. eikä venytä vaikka toukokuulle.

 

Eli kiinnostaisi tietää mitä jippoja tuossa entisessä ja uudessa medicalissa on. Pakkohan siinä uudessa jotain huononnusta on, kun tuo virkamiesentropianlain pääsääntö on, että sekavuus senkun kasvaa.   :o

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Viisikymmentä vuotta täyttäneiden 4 luokan medikaalin haltijoiden kannattaa käydä lääkärissä ennen 8.4 2013 niin saa vielä medikaalinsa 3 vuoden voimassaoloajalla. Tuon jälkeen myönnettävä LAPL medikaali on viisikymmppiä täyttäneillä voimassa 2 vuotta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään