Sami Puro

Selvitys: Finnair halvin yhtiö useilla Euroopan-lennoilla

2 viestiä aiheessa

http://www.hs.fi/talous/Selvitys+Finnair+halvin+yhti%C3%B6+useilla+Euroopan-lennoilla/a1362364233649

 

Tuoreen selvityksen mukaan Finnair on jälleen asiakkaalle varteenotettava vaihtoehto, kun vertaillaan hintoja Suomesta Euroopan suurkaupunkeihin.

 

Matkahakuyhtiö Travelmarket.fi:n mukaan Finnair on hintajohtaja 44 prosentissa hakuyhtiön seuraamista 50:stä Euroopan reitistä. Travelmarket.fi julkaisee Suomen lentohintaindeksiä.

 

Travelmarket arvioi, että Finnair on onnistunut alentamaan kustannustasoaan ulkoistamalla kolmanneksen Euroopan-liikenteestään Flybe Nordicille.

 

Uusimmasta lentohintaindeksistä käy ilmi, että Finnair on yksinään tai kumppaninsa kanssa halvin lentoyhtiö 22 reitillä tutkituista 50 reitistä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kun katselin lippuja Tammikuun alun (2013) matkalleni Lontooseen. Niin Finski oli halvin. Olin ajatellut meneväni BA:n aamu koneella mutta palata Finskin iltakoneella. Kas kummaa BA:n koneeseen Finksin lippu oli about 60€ kalliimpi kuin omaan koneeseen (A321), joka oli sitten loppupeleissä täynnä. Pari poikkeusta on. Kaverini on lähdössä Toukokuussa Nizzaan vaimonsa kanssa. Finski maksoi n. 650€ ja Norwegian n. 550€, heillä tosin oli 300€ lahjakortti Finskille, arvatkaas kumman ottivat. ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään