Sami Puro

Suomalaisturistien lento myöhässä epäillyn pommiuhan vuoksi

3 viestiä aiheessa

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013021916691681_uu.shtml

http://yle.fi/uutiset/suomalaisten_lento_myohastyi_pommiuhkaepailyn_takia/6501978

 

Norwegian-lentoyhtiön lento Las Palmasista saapuu Helsinki-Vantaalle reilusti myöhässä. Lentoyhtiö vahvistaa Iltalehdelle, että myöhästymisen syy on se, että kone jouduttiin tyhjentämään epäillyn pommiuhan vuoksi. Koneen piti saapua Helsinki-Vantaalle jo kello kuusi tiistaiaamuna, mutta kone laskeutui vasta kello 09.30.

 

Lento DY5851 oli jo täyttynyt Helsinkiin matkalla olleista matkustajista Las Palmasin kentällä maanantai-iltana, kun lähtöä jouduttiin yllättäen siirtämään. Lennon piti lähteä kello 21.40 paikallista aikaa.

 

- Päihtynyt matkustaja oli lähtöselvityksessä puhunut jotakin epämääräistä pommista, Jukka Aarnio Norwegian-lentoyhtiön tiedotuksesta kertoo.

 

- Toinen matkustaja oli kuullut miehen puheet ja kertonut niistä henkilökunnalle. Turvallisuussyistä kone jouduttiin tyhjentämään kokonaan matkustajista ja tarkastamaan, hän sanoo.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja julkkisversio tapahtuneesta:

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288541412794.html

 

Pommiuhka koneessa: Poliisit veivät Frederikin - matkustajat pelastivat

 

- Ajattelin, että perkele, tämäkin piti vielä kokea, laulaja Frederik sanoo Las Palmasin lentokentällä tapahtuneesta välikohtauksesta.

Laulaja poistettiin lentokoneesta, sillä espanjalaispoliisit luulivat hänen olevan pommiuhan antaneen miehen kaveri. Asia ei kuitenkaan ollut lainkaan niin.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 Laittaisko tämän nyt sitten halpalentojen mukanaan tuomaan lieveilmiöön? Persaukinen rahvas jonka aiemmat reissaamiset koostuu Tallinnan laivoilta,lähtee viikoksi ryyppäämään kanarialle ja örisee sekopäissään puuta heinää.Jonkunnäköinen seula vois olla kyllä miehistöllä ja kenttähenkilöstölläkin,ettei koko porukkaa tarvisi rankaista jonkun ääliön vuoksi. Vöihin ja rautoihin etupenkkiin sankari ja matkaan vaan. >:(

  EDIT: Luettuani tuon IS: Reetu-jutun,niin olihan tuo humalaisen huulenheitto tietysti aika vakavaa!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään