Tuukka Takala

Aeropole saanut JAR FTO-koulutusluvan

1 viesti aiheessa

LEHDISTÖTIEDOTE Vapaa julkaistavaksi

 

Helsinki-Malmi 8.2.2013

 

Suomessa tehdään innovaatioita lentäjien koulutuksessa

Uusi kotimainen lentokouluttaja Aeropole Oy laajentaa merkittävästi toimintaansa ja aloittaa tänään ammatti- ja liikennelentäjien koulutuksen Helsinki-Malmin lentoasemalla. Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi myönsi tiistaina 5.2.2013 yhtiölle luvan laajentaa lentokoulutustoimintaansa. Aiemmin vuonna 2011 toiminnan aloittanut yhtiö on tarjonnut koulutusta yksityislentäjille ja jo ammattilupakirjansa hankkineille lentäjille.

 

Suomeen on kehittymässä erittäin tasokas ilmailukoulutusklusteri. Ilmailualan kasvu ja eläköityminen luo valtavan tarpeen uusille ammattilentäjille. Lentokonevalmistaja Boeing on arvioinut, että jopa 460 000 uutta lentäjää tarvitaan vuoteen 2031 mennessä.

 

Aeropole on Suomen uusin sekä liikenne- että yksityislentäjien koulutusta tarjoava lentokoulu. Aeropole tähtää innovaatioidensa kautta Suomen laadukkaimmaksi lentokouluksi niin kaluston, koulutusohjelmiensa kuin asiakaspalvelun osalta.

 

Aeropole kouluttaa asiakkaitaan uudella etäopiskelumetodilla ja huippumodernilla itävaltalaisella Diamond-potkurikonelaivastolla. “Tavoitteemme on antaa Suomen parasta ilmailukoulutusta, jossa jokaiselle asiakkaalle räätälöidään henkilökohtainen koulutusohjelma”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja DI Mikko Riepula.

 

Lisätietoja:

Laatupäällikkö DI Tuukka Takala / tuukka.takala@aeropole.fi, p. 041 545 8877

 

Aeropole Oy

www.aeropole.fi/fi/

www.facebook.com/Aeropole

info@aeropole.fi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään