Harri Koskinen

Tekninen vika viivästyttää kaikkia Finnairin lentoja

4 viestiä aiheessa

http://yle.fi/uutiset/tekninen_vika_viivastyttaa_kaikkia_finnairin_lentoja/6438474

 

Kaikki Finnairin lennot myöhästyvät arviolta puolesta tunnista tuntiin tietoteknisen vian vuoksi. Myöhästymiset johtuvat siitä, että osa tavallisista toimenpiteistä on nyt tehtävä manuaalisesti.

 

Toisin kuin viime kerralla, vika on lentoyhtiön omassa tietojärjestelmässä ja vaikuttaa esimerkiksi lennonsuunnitteluun ja puhelinpalveluun.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu, täällä ollaan AY095 tinaputkessa ja odotellaan kun saavat paino- ja tasapainolaskelmat jollain konstilla aikaiseksi. No, ei hätää. Lomalla ollaan ja etugällissä riittää shampoota. Tosin pitää aina muistaa että kuplajuoma ja lentomatka tuovat Boylen-lain ongelmat esiin.  ::)

 

Pekka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kirjoittelin tuossa toisella foorumilla näistä IT-jutuista näin:

 

Muistuttaa siitä Jazz airin (www.flyjazz.ca) ITIL-matkasta. Jazzilla on 84 kohdetta Canada/US, 135 lentsikkaa ja 5000 työntekijää. 800 lentoa päivässä. Yhden päivän kestänyt IT-häiriö peruutti 800 lentoa eli n. 30 000 matkustajaa jäi kentille.

 

Tuon päivän katkon ja työntekijöiden käyttäjätyytymättömyyden (64%) johdosta perustettu kehitysohjelma (ITIL ja Six Sigma) eteni hyvin ja lopulta panostusta lisättiin: 2008 ITSM:stä (IT-palvelujohtaminen, IT-palvelutuotanto) tehtiin strateginen kehityshanke. Asiakastyytyväisyys nousi 82%:n ja IT alkoi pysyä pystyssäkin...

 

Saapas nähdä, milloin Finnairilla..."no ainahan niitä reitittimiä rikkoutuu"?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään