Ilkka Mannikainen

Varo tätä: AeroSvit Airlines (Ukr.) saattaa olla loppuliussa

9 viestiä aiheessa

AeroSvit Ukrainasta ajautunut siihen jamaan että konkurssista huhutaan ja yhtiöllä on hoitamattomia asioita esim. Moskovan Sheremetyevon kentällä sekä Kiovan Borysplin kentällä.

 

Boryspil International Airport suspends servicing of flights of AeroSvit Airline (both based in Kyiv) starting from flight VV 257 Kyiv-Copenhagen at 12.50 p.m. on January 4, 2012 due to the non-observation of the financial discipline by the airline, the airport has reported on its page in the Facebook network.

Boryspil airport suspends AeroSvit's flights due to non-payment of services

 

Moscow Sheremetyevo bans Ukrainian AeroSvit Airlines

 

AeroSvit Airlines is continuing operations and fulfillment of current commitments towards its contractors

http://global.aerosvit.com/eng/index/usflinfonew/aboutusnew/news/14279.html

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Odotettavissa oli. Niillä oli kone jumissa joku viikko sitten Arlandassa maksamattomien maksujen takia. Sanoin vaimolle että lopun alkua. Yleensä ollaan käytetty MAUn palveluja HEL-KPB-HEL välillä kun AY lopetti pikku-Empulla lentämänsä reitin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lenta uutisoi, että ukrainalainen välimiesoikeus on aloittanut konkurssiprosessin AeroSweetin kanssa 29.12. Viraston  mukaan lentoyhtiö itse haki konkurssia. Hakemuksen johdosta virasto teki inventaarion yhtiön omaisuudesta selvitysmiehen, Leonid Talanin johdolla. Selvityksen mukaan 27.12, viime vuonna yhtiön omaisuuden arvo oli

4,27 miljardia griveniä (530,4 miljoonaa dollaria). Juttu käsitellään oikeudessa 23 tammikuuta.

 

http://www.lenta.ru/news/2013/01/04/sweet/

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

AeroSvitin koneen piti eilen lähteä Arlandasta Kieviin, mutta kone jäi Arlandaan jumiin koko päiväksi koska handlingyhtiölle ei maksettu mm. tankkauksesta. Saman koneen piti myöhemmin eilen tuoda ruotsalaisia matkustajia Kievistä takaisin kotiinpäin, joten nekin matkustajat jäivät oman onnensa nojaan. Ruotsin lähetystö Kievissä on kehottanut ruotsalaisia lähtemään Ukrainasta niin nopeasti kuin suinkin pääsevät  ;)

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16023939.ab

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

AeroSvitin takana on ukranailainen miljardööri  Ihor Kolomoyskyi, joka kontrolloi pankkinsa kautta yhtiötä. Saman miehen Mansvell Enterprises Limited oli Skywaysin ja City Airlinesin omistaja. Molemmat yhtiöthän tekivät konkan toukokuussa 2012

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Venäjän ilmailuviranomaiset kieltävät AeroSvitin lennot 15.1. alkaen, yhtiö on velkaa Air Traffic Management Corp'ille (lennonjohto?) 1,5 miljoonaa USD.

 

 

atwonline

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään