Harri Koskinen

Sotaharjoitus tuo puolustusvoimien helikopterit pääkaupunkiseudulle

1 viesti aiheessa

Maavoimat tiedottaa: Sotaharjoitus tuo puolustusvoimien helikopterit pääkaupunkiseudulle

 

 

Vapaa julkaistavaksi

 

 

Puolustusvoimien helikoptereita ja harjoitusjoukkoja liikkuu Utin jääkärirykmentin sotaharjoitukseen liittyen pääkaupunkiseudulla, Keravalla ja Hyvinkäällä 12. – 14. joulukuuta.

 

Utin jääkärirykmentti harjoittelee viranomaisyhteistyöhön liittyviä tehtäviä 12. – 14.12.2012. Helikopterit ja harjoitusjoukot liikkuvat pääkaupunkiseudulla Santahaminan lisäksi Helsingin keskustassa, Meilahdessa, Jätkänsaaressa, Vantaalla ja Espoossa. Lisäksi harjoitustoimintaa on Keravalla ja Hyvinkäällä. Pääosa toiminnasta tapahtuu pimeällä kello 16 – 07 välisenä aikana.

 

Harjoitusjoukon vahvuus vaihtelee eri alueilla käsittäen pienehköjä ajoneuvo- ja henkilöosastoja. Harjoitukseen osallistuu kaksi NH90-helikopteria, jotka lentävät matalalla ja tekevät myös maahanlaskuja. Osa harjoituksesta toteutetaan yhteistyössä Kaartin jääkärirykmentin kanssa.

 

Harjoitusjoukot käyttävät harjoitusampumatarvikkeita ja savuja. Liikkumista harjoituskohteiden läheisyydessä saatetaan hetkellisesti joutua rajoittamaan. Harjoituksesta aiheutuvat liikenne- tai meluhaitat pyritään saamaan mahdollisimman pieniksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään