Ilpo Isoluoma

Ylimääräinen pöpö Vistassa.

5 viestiä aiheessa

Kaverin Windows Vista heittäytyi omapäiseksi. Usein tiedoston siirrossa ja/tai kopioinnissa ilmoittaa tylysti: Resurssinhallinta lakkasi. Ei auta kuin kuitata ilmoitus, jollon koko työpöytäkin  pimenee ja käynnistyy muutaman sekunnin päästä. Pistin Malwarebytes tonkimaan josko jotain hämärää tekeillä. Ohjelma TILTTAA sekunnin kuluessa ja tulee vain mystinen (idioottimainen) virheimoitus Error 5. Avast antivirus on kaiken aikaa vahtimassa kaikkea mahdollista. Kun käynnistää sen tekemään koneen tarkistusta, se jää jauhamaan eikä tunnu mihinkään pääsevän. Muutoin kaikki ohjelmat pyörivät ihan normaalisti. Onhan se ratkaisu tietenkin pistää kiintolevy puhtaaksi ja antaa Windows Recoveryn uudistaa kaikki.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nuo ilmaiset virustorjuntaohjelmat kuten Avast ovat muutaman hetken jäljessä maksullisia, ja siinä välissä ehtii virus iskeä. Jos käyttää ilmaisia torjuntoja, kannattaa oheen asentaa vaikka Spywareblaster (joka torjuu, ei kylläkään poista). On niitä muitakin. Minullakin oli niitä aikoinaan monenlaisia, ja totesin, että yksi estää joitakin, toinen joitakin muita, mutta mikään yksittäinen ei kaikkia. Nykyisin saattaa olla toisin, en tiedä.

 

Minulla on Norton ollut käytössä vuodesta 2005, eikä minkään valtakunnan ongelmia. Jo se yksin riittää. Siellä se hiljalleen raksuttaa, eikä jorise turhista. Eikä edes vie resursseja kovin. Mielelläni maksan sen 60-70 eskoa vuodessa hyvin toimivasta ohjelmasta. F-Securella lienee samantapainen järjestelmä. Miettiä täytyy kannattaako säästö joka asiassa. 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Järjestelmän palautus vikaa edeltäneeseen tilanteeseen.

 

Jos ei auta, niin ei kun kone sileeksi ja uusi asennus. Jos kyseessä on esiasennettu kone, niin sitten koneen palautus alkutilaan valmistajakohtaisen palautusohjelman (Recovery manager tms.) avulla.

 

Varmuuskopiot tietysti talteen omista tärkeistä filuista ennen alkutilaan palauttamista.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oma kone, jossa Win 7, päätti yks kaks lopettaa hommat. Toivotti iloisesti tervetuloa Windowsiin ja sitten jätti vain sinisen näytön ilman työpöytää. Pari uutta käynnistysyritystä ilman apua. Sitten käynnistys vikasietoon. Palautus edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Kuntoon tuli. Ainut epäilty syypää on ccleaner. Ei ole siitä aikaisemmin ollut murheita.Epäilin jo jotain pöpöä, kun ongelma iski 10.11. klo 12.34. Sitähän nuo roistot harrastavat sairasta huumoria.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään