Raine Haikarainen

Mitt Romney ja lentotekniikka

15 viestiä aiheessa

Marionetin virka ei toisaalta sinällään ole äärimmäisen haastava. Hengelle hupa kylläkin. Se vaan hämmentää, että kertooko Harvardin käyneiden ukkojen toiminta enemmän koulutuksen vai kusetuksen tasosta.  ???

 

-A-

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

ei sitä kaikkea niin vakavasti kannata ottaa  :)

 

Vitsi tai ei, presidentiksi pyrkivän luulisi vähän varovan lausuntojaan, varsinkin sarkastisia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei tuo

 

"- Jos lentokoneessa tapahtuu tulipalo, ei ole mitään pakopaikkaa. Lisähappea ei saa mistään, koska ikkunoita ei saa auki. En todellakaan tajua, miksi niitä ei saa avattua. Se on todellinen ongelma, siksi lentäminen on todella vaarallista, Romney jatkoi."

 

minusta vitsiltä vaikuttanut eikä varsinkaan sarkasmilta tuossa tilanteessa.

 

Minusta vaikuttaa siltä, että Yhdysvalloissa on jälleen kerran ehdolla maan tärkeimpään toimeen henkilö, joka on vaarallisen tietämätön joistakin yhteiskunnan perusasioista - kenties myös liian typerä tehtäväänsä. Tietämättömyydessä maailman perusasioista ohi ajaa vain yhdysvaltalainen kadunmies kuten mm. pari vuotta sitten Suomen televisiossa esitetty kanadalainen dokumentti osoitti. Olisiko Romney presidenttinä "samaa sarjaa" kuin Urho Kekkonen, Leonid Breshnev tai Mao Tse Tung viimeisinä hallintovuosinaan?

 

:laugh:

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo, keskiverto Republikaanihan tuo on, varmaan samaa sarjaa kuin George W Bush eli paljon huonommaksi ei enään voi mennä presidentti.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei tuo

 

Tietämättömyydessä maailman perusasioista ohi ajaa vain yhdysvaltalainen kadunmies

 

:laugh:

 

 

AIVAN. Ei ole Mitt-poika vissiin politikoinnilta ehtinyt katsomaan amerikkalaisia elokuvia, joissa tämän tästä matkustajat puhaltuvat ulos lentokoneista. Ilmeisesti kuitenkin on lukenut sen J. Vernen kirjan "Maasta Kuuhun". Tosin ymmärtäisihän tuon kadunhenkilöltä, mutta että mies pyrkii presidentiksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Minusta vaikuttaa siltä, että Yhdysvalloissa on jälleen kerran ehdolla maan tärkeimpään toimeen henkilö, joka on vaarallisen tietämätön joistakin yhteiskunnan perusasioista...

 

"An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur."

Axel Oxenstierna

 

;)

 

-tuomo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luonnontieteet loistavat poissaolollaan Suomenkin hallituksessa. Tilanne v. 2010. 17 ministeriä; valtiotiede, laki, talous, kasvatus jne. Ei mitään luonnontieteiden puolelta.

Vertailun vuoksi Kiinassa politbyroon 9 jäsentä: 8  insinööriä kaikilta tekniikan aloilta ynnä 1 lainoppinut. Kiinan kansantuote nousee kun Suomen laskee.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ilpolta järkähtämätön logiikka ja tieteelliset kriteerit täyttävä päättelyketju :thmbup:. Jos keskustellaan poliittisen järjestelmän rakenteesta, ei ehkä ole hyvä verrata parlamentaarista Suomea ja kommunistista Kiinaa keskenään ;). Ja vielä vetää johtopäätös siitä että nämä peruspalikat olisivat jossain yhteydessä kansantuotteen kehitykseen. Jos verrataan kahden parlamentaarisen järjestelmän rakenteita, on tietysti otettava vertailuun samankaltaiset järjestelmät. Vaikkapa Suomi ja Ruotsi. Onko Ruotsin ministereissä enemmän luonnontieteiden oppineita?

 

-tuomo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No tuosta kansantuotteen muutoksista maininta oli ehkä lievää ärsytyskynnyksen ylitystä. Siihen varmaan löytyy asiantuntijoilta kattavaa analyysiä. Muistaakseni amerikkalaisissa yliopistoissa on paras opiskelijajoukko kasvattamassa taloustieteen suosituimmaksi alaksi. Ovatkohan oivaltaneet vanhan viisauden "take the money and run". Ruotsin poliitikot olisi ammattijakautumaltaan mielenkiintoinen vertailukohde.Tarttee googlata.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuosta Politicon videon loppuosasta loytyy myos tuo Romneyn lausunto -- kylla se minusta ainakin vaikuttaa hieman "oudolta" huumorilta enemman kuin tosissaan esitetylta:

 

http://www.politico.com/multimedia/video/2012/09/politico-playback-9-26-12.html

 

Romneya on aiemmin haukuttu tylsaksi, varittomaksi ja huumorintajuttomaksi, joten han lienee yrittanyt keventaa tunnelmaa siina onnistumatta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään