Johanna Amnelin

Onko jossakin menossa jotain harjotusta

5 viestiä aiheessa

Hmm, en tiedä tuleeko tää ees oikeaan osastoon, saatika onko aiheesta jossakin kun en tiedä millä sanalla hakea, mutta poistakoon ylläpito jos löytyy jo.

Pari pvää sittgen meni pari sotakopteria tästä landen yli (Koski Tl) ja äskön meni joku kone, pilvien takia en nähnyt mittää mutta äänestä päättelin ettei nyt ihan pikkukone tai matkustajakone ollut kyseessä, epäilen siis että oisko ollut joku Hornetti tms? Turun suuntaan kaikki nuo menivät.. että onkos jotain harjotusta siel tai jossain menossa vai mitä noi liikehtii??  ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Puolustusvoimat harjoittelevat päivittäin, aina joku menossa jonnekkin tai tulossa jostain, isommat harjoitukset löytyvät heidän omilta sivuiltaan mikäli katsovat että homma voi herättää jonkun huomion isommin.Merivoimien ja siihen liittyvät harjoitukset jatkuvat koko purjehduskauden.Pansiossahan asustelevat niin laivat kuin myös sukeltajat, niitähän tukevat helikopterit kuin myös lentokoneet.Kaikista harjoituksista ei kerrota ja osalliset eivät edes aina saa kertoa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään